Thursday, April 21, 2011

Lovely Lace Baby


Ahad lepas gi KLCC.
Cari dress Zahra n Aliah tuk kawin MakNgah dia.
Punya la seksa nak carikan baju dorang 2 ni.
Nak cari yg sepasang susah betul.
Kalau ada pun start dari setahun sampai 2 tahun bole la dapat sama.
Kurang or lebih dari tu tak de huhuhu

Lain la kalau nak tempah kan..mmg leh wat sepasang.
Tapi nak cari ready made je.
Pastu nak dress taknak la yg kainnya satin or net bagai.
Panas la tuk budak2.. dah la wat kat umah..
Kang berlari sana sini berpeluhkan. takut pakai kejap je.
Kena cari yg cotton.

Jadinya, jumpa la dress kat Lovely Lace Baby.
Tapi beli dress tuk akaknya Zara saje.
Aliah takde huhuhu

Suka dia dapat baju baru.
Siap nak bawak paperbag, kemain betui.




Beli skali headband, hair clips tuk bedua.
Pastu kalau lebih RM150 dapat free musical box.
Dah ada 2 dah musical box zara.. takde rebut ngan adik dia dah ;)



Suka masuk Lovely Lace..
wangi je..

12 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tak silap, lovely lace klcc ni ada anak tiri my makcik keja situ. ada tak budak muka pan asia gitu meniaga? kalo dia tak berenti lagi lah :)

Joy said...

dress gegirl lawa-lawa..

atty's said...

kty pun dari dulu suka masuk kedai lovely lace..suka tgk baju baby girl lelawa..ngn bau wangi jer.

mEiZ SHA said...

feveret place ninie kak...
dari 17th lg..hehehehe
zaman cintan cintun ngan cik abg wajib masuk lovely lace klcc..:)

zailamohamad said...

memang best masuk Lovely Lace ni, best kan kalo rumah kita bau macam tu aje..

bestnya Zahra dapat mummy yang suka shopping;)

mummysyafie said...

alahai..seronok nya boleh beli dress girl..nor bila la plak nak merasa.

Dee said...

alahai..mesti comel dia pakai nanti..siap ngan headband segala..

.m.u.n.i.r.a. said...

suka lovely lace!
masa zaman-zaman remaja dolu suka gila cari purse kat lovely lace nih,ada yang baru je mesti ngap punya!alaa..purse yang gambar teddy tu!*teringat zaman remaja*
eh ada lagi ke collection tu?

Farah said...

alaala comel2 je barang budak perempuan.

Nurhayati said...

elissmie: tak perasan la beb.. yg layan ai haritu indian girl.. soweee ek

joy: memangkan.. leh juling mata tgk dress gegirl ni

atty: haah wangi je kedai..kalau umah pun wangi camtu best sangat.

sha: wah zaman cintancintun.. harus dah ada anak nanti bawak gi situ gakkan.. generasi ke generasi.. lovely lace kena amik ninie jadi duta ni hihih

mummysyafie: cepat2 gegirl plak.. wawan dah besar sangat dah tu.

dee: sis, kalau bole semua headband nak beli.. geram je tgk

munira: betul la.. sama kita, zaman muda mudi suka beli purse dia..teddy tu signature dorangkan.. skang tgk dah taknampak..huhuhu

farah: 2nd baby girl bebeh.. afif dah besar cam zara.. sesuai sudah :)

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

x sabo nk tgk sure cute miut hehehe jeles nyer ahahha

nurulzia said...

Nurul suke pi kt empire punya..Kate dekat..hehehehe