Wednesday, April 27, 2011

Burung Marah


Sape ada iPad kalau tak main game Angry Birds,
tak tau la nak kata ape.
Best tu...
Kami pun suka jua.. Zahra jgn kata la.
Skang ni tgh main Season Rio.. best2x




Sejak ada iPad ni, nintendo dia dah dilupakan huhu
Kesian dah berabuk sudah.




Semalam daddy belikan plush toy tuk dia.
Semua birds ada.. tapi kena pilih satu je
Kemain lagi suka.
Lokek weh tak nak bagi adik pinjam.
Menda barukan.. siap bawak tido skali hehe



Siap ada movie lagi nak dikongsikan.



Selain dari Angry Birds yang Zahra main,
dia suka main puzzle.
Canggih betul, puzzle pun ada digital.
Cooking pun dia suka.. reti main plak tu.

Mummy plak main crossword puzzle.
baca magazine.. byk ar lagi.

Tapi skang Zahra dah conquer iPad.
Mummy n daddy nak guna pun susah.
Nak kena beli lg satu..
Daddy, iPad2 pleaseee!! :)


8 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

yati..ana da khatam dah main kat lappy jerk ahahha kwn mr peje kasi kuikui aritue mmg gila berebut 3 beranak nk main wakakaka
ipad mmg best tah bila la aku nk dpt :P

AngahSayang2314 said...

wahhh budak sekarang nie canggih2 cepat betul dia hafal guna kan??

fiza said...

Wah...dah pandai main ipad yer. Tomeilah bird zahra tu ☺☺

Latest: Pesan kat PENGASUH/NURSERY, TOLONG jangan bagi BABY bawah 6 Bulan makan tanpa kebenaran PARENTS yer

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.... zahra terror guna ipad ya.... acik pun terkial2 lagi nak guna

mummysyafie said...

sama macam abang n wawan..diaorg yang pegang ipad tu. tapi ipad kat rumah ada satu je..so sorang kena mengalah n main ipod je..banyak benor benda "i" ni keluar kan.. :)

watie wyyn said...

mmg la bdk2 skang.. ipad ni jd dia punye mainan jerk.. adoyaii.. yaeesh pantang masuk kedai apple mmg ipad ditujunye dulu..ape dia ingat tmpt main game free ke??huhu

nn said...

tak ada ipad tapi hari tu guna ipad member main angry bird jugak. besttt! :D

mrsharis said...

Betuulll..tp aku geram main angry bird ni sbb klu x mati diorg gelak..aku nyampah dgr diorg gelak :)
Pastu yg rio lak layan monyet kan..geram tgk muka dia sengih..
Eh..tp mak x main x ipad. Main kt galaxy jek ;)