Wednesday, April 20, 2011

Minum petang

Minum petang berdua-duan ngan en asben kat SR.
Tetiba nak nyanyi lagu Acha (berdua lebih baik)
muahahahaha
Anak2 tinggai kat umah tok abah hihi

Lasagna puan blog yg punya


Asben puan blog makan mee kari



Hari susu sedunia.
Hot milk & Milk shake


Kekadang bila takde anak2 rasa cam pelik je.
Sebab takde huru hara time nak makan hehe
Kalau tak bergilir2 nak makan.
Pada yang ada anak kecik mesti tau kan camne
huru hara tu.. ;)

4 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

ahahha berdua mmg lebih baik tp mcm ada x lengkap hehe

Joy said...

setuju dgn komen anna..berdua mmg best..tp rs kekurangan..n nk cepat2 balik rmh ;)

Dee said...

kdg2 seronok..tp miss them kan..

zailamohamad said...

zaila pon dah lama tak keluar berdua dengan husband, kalau keluar berdua pon sibuk dok bercerita tentang anak2 & last2 end up beli barang2 ntok diorang juga..aisyyy..mana2 p pon, mesti teringat kat diorang walaupon bila jumpa sekejap aje sudah haru biru dengan perangai diorang