Wednesday, April 6, 2011

Double Birthday Celebrations

Hari Ahad lepas ada birthday party
kat The Club, Damansara.
Invitation dari kawan blogger
Siti.
Birthday party tuk 2 orang anaknya.
Sofia dan Syafiq.

Suka tema party ni, Mickey & Minnie
Colorcode haruslah red, black & white

Tgk la akak Zahra, tayang perut dia..
bila suh pandang camera cam tu la perangai dia.
haishh



Itu la birthday girl dan boy yang diraikan.
Awal2 tu Sofia nangis plak.. pastu ok dah.
Syafiq je maintain cool hihi



Dah nak balik wajib jua bergambar.
Birthday boy & girl cam biasa..
sibuk jadinya bergambar ngan mummy dia je la.
Aliah selamat beradu..
Akak Zahra cam biasa, pose tak semegah tu huhu


Actually nampak ramai blogger2 kat party ni,
memandangkan diriku yang pemalu..
dan tidak bersosial.. amat segan nak bertegur.
tambah plak ngan rabun, itu sebenarnya muahahaha
Ampun yer blogger2 sekalian.

Thank yer Siti, jemput kami.
Sorry tak dapat stay sampai habis,
missed lucky draw gitu :)
Party yang sangat meriah..
Makanan sedap belaka..
Deco yang sangat cantik dan menarik..
Again, Happy 4th Bday Sofia & Happy 1st Bday Syafiq!!!

10 comments:

Joy said...

tak menjoin jugak..sbb ke trg. pn siti, next yr sudi2 invite lg..Insya Allah dtg ;)

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

ahaha klaka la zara ...best nyer besday party :D

[-suziey-] said...

msti ade jmpa nett ngn mummy ayu sbb dorang pn g gk besday [arty ni..haih nape la kita xdijmput..hehhe best btl tema nya

mummy_ayu said...

ayu pun pegi, tak perasan pun..lagi pun kami sampai lambat gak...memang meriah party tu and tema memang comels...

zailamohamad said...

Haziq pon suka nagkat2 baju kalau p tempat ramai orang..hehehe macam2 ragam budak2 ni..

btw, bergaya betul mummy Zahra & Aliah ni

atty's said...

cute je zahra posing..hihihihi

nurulzia said...

Alololo chomel la Zara tnjuk perut! Geram and rindu..

mummysyafie said...

alamak zahra..naper tayang peyut ni..

mrsharis said...

hehehehe..serius beb aku tergelak tgk zara posing ala-ala malu tu. Cute jer..:)

Siti Fatimah said...

thanks yati & family for coming i hope u guys enjoy it and hv fun yeah... sorry lah if ada apa2 yg kurang tuh yek maklumlah kan.... btw mmg happy dpt jumpa u akhirnyer ...just kita x sempat nak ber borak2 sakan kan...

anak2 u sgt comels ok mcm mummy nyer jugaks! apa2 pon i jeles tgk u ada 2 kids still maintain tau tgk i nagis ok!!!! :( harus berdiet nie hahaha

hope to meet u again n again yeah :D keep in touch...