Tuesday, April 26, 2011

Eskrem baru

Akak Zahra dah ada new favourite place tuk makan eskrem skang ni.
Lepas daddy ajak makan kat The Cream & Fudge Factory (KLCC)
Dia dah tak pandang dah Baskin Robin huhu



Suka la dia..
Hadap eskrem tu sampai tak toleh kiri kanan dah.
Suh amik gambar pun main2 je :(



Pastu daddy mengajar Aliah lak makan eskrem mahai ni.
Confirm pasni anak2 dah tak nak makan
eskrem singgit lagikan.




13 comments:

AngahSayang2314 said...

kah2 kopak duit

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

huhu sedap x weh hehehe

Nurhayati said...

angah: kopak pun duit hubby takpe haha

anna: mesti la sedap.. kalau zara dah tak pandang BR lagi :p

Cik Wanie Ghani said...

sukanya si kecik tue dpt mkn eskrem kan,
nyum nyum sedap tue:)

DaZzlingLilLy said...

isk sedapnya...takper daddy yg belanja anak2 dia makan eskrem mahal..so anak ikut jer..mummy pun leh tumpang sekaki..hehe

momguess said...

kalau zara dh tpandang BR
mesti yg ni sgt sedap kan jiran

linahilmin said...

waaaaa.... menariksss, tertariksss...
waaa, comel pic zara tu! geram!

LIP (^_^) said...

Walah..sedap tu..pandai zara pilih..

So Shy Lady said...

yummy! nak sket ;)

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

banjer la aku mkn ice cream sdp tue ahahha

CuTeMiUt78 said...

wah....wah nak cikit blh

mummysyafie said...

baru ada outlet ni kat alamanda seminggu lepas..tak rasa lagi pun yati.

watie wyyn said...

yup..baru kan.. kat alamanda pun ada baru bukak..
samalah kes dgn yaeesh, walhal baru jek ngap kat br skali nmpak cream n fudge fac ni terus nak lagi..adoyaiii
mcm tutti frutti ye gak sbb customade sendiri eskrim yg kita nak.. harga pun bleh tahan yaeesh amik plain vanilla kena rm9++ (biasalah yaeesh mana suka topping bagai)