Thursday, April 7, 2011

Fashion Blog

Tgh gigih mengupdate fashion blog anak2 ai.
Semua ni gara2 tgk Suri Cruise blog 2 tahun lepas.
Jadi ai pun perasan wat blog tuk Zara,
skang dah ada Aliah..
ada la tambah byk sket.
Verangan kekonon anak kita ni hollywood la muahahaha
poyo betul.

Leh katakan hari2 ai akan browse blog Suri Cruise ni.
Suka tgk baju, kasut, bag ape2 la.
Anak dara TomKat ni melaram.
Nak beli cam dia tu takde la.. mahai la.


Kalau ada yg nak tgk fashion blog anak2 ai..
bagi email ek..
mmg private dari dulu..
tapi tak semua yg ai leh bagi tgk.
Yang betul2 kenai je.
so pada sape yg ai tak bagi access to that blog sori yer.

11 comments:

Connie said...

nak tengokkk..
ceksatirah@yahoo.com

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nk tengok jugak..

elissmie@gmail.com

fiza said...

Nak tgk gak, slalu jadi silent reader jer.

afizahrahman@gmail.com

mummysyafie said...

nak gak tengok..

mummysyafie@yahoo.com

mrs shaifull said...

yati, kalau yati x kisah, nk tgk gak, kalau kisah, xpe :)

amieshai_2000@yahoo.com

(ct noramiza)

mrsharis said...

ko rasa2 nk bagi tak aku tgk? hehehe..

nurulzia said...

Yati..jgn luPEKAn daku...
nurulzia@gmail.com

zailamohamad said...

seronok ada ramai anak dara..patutlah anak2 you melaram je..anak zaila xsuka kalau zaila ikat rambut / pakaikan klip2 rambut ni..hisy, like dotter like mummy agaknya kan;D

kalau boleh nak tgk juga
zailamohamad@yahoo.com

DaZzlingLilLy said...

nak tengok jugakkkk.....nak amik inspirasi nnt2 ada anak

Queenin Murni said...

ohhh.. ada ekk???
boleh tak bakal mak mertua jenguh2 ke sana zara n aliah???


hahhahaha!

watie wyyn said...

nak nak.. i likeee! tp nnt mesti i jeles sbb baju gegirl sume santek2..very der fesyenebel! uwargghhh.. x dulik nak gak..
watie_wn@yahoo.co.uk