Friday, April 22, 2011

Harijadi Bumi & Little Sis

Harini 22/04/2011 adalah Earth Day untuk diraikan.
Diriku terlupa lak nak pakai baju kaler ijo.
Smalam dah teringat dah..
Pagi ni agak kelam kabut, terlupa terus huhu
picture earth day kat google cantikkan..
ada air terjun, penguin, panda
(malas nak print screen)


pic googled

Harini jugak birthday adik bongsu ai yang ke-13
Happy birthday adikku sayang.
Pressie dia tak cari lagi.. tak tau nak bagi ape.
any suggestion dari uols.. :-)


pic cilok dari FB dia..
budak2 skang ni amik gambar semua nak ala2 comelkan..
sepesen je semua..muncung2 mulut la.
kecik2kan mata la.. haha kelakar betul.

7 comments:

DaZzlingLilLy said...

comelnya adik u yati..apa kata u bg handbag kat dia..brand2 yg sesuai dgn teenager cam dia...mst kiut

bobhandburry said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

.m.u.n.i.r.a. said...

selamat hari bumi!
eh betul kata u, budak sekarang memang suka amik pic camtu..my sister pun suka buat muka-muka comel cam gitu!
Cuba nak ikut..tapi dah tuo laa hehehehe

Dee said...

happy earth day..and happy birthday to your cute sista..

nurulzia said...

Yati, ur sista chomel giler! Mcm Chinese look..

mummysyafie said...

comel nya adik yati...

watie wyyn said...

alahaii mmg comey pun! i takde adik tp anak buah sume da anak dara cam ur sister ni..
biasa bg diorg perfume dr bodyshop jerk.. takleh bg perfume mahal2..sekolah lagi kan.. takpun u masuk roxy..mcm2 ada.. sesuai utk bdk remaja ni.. last time i belikan bag roxy utk g tuition kat my niece, price pun reasonable!