Thursday, March 31, 2011

Celebrate at BR

Masa birthday Zara, ai n Zaf amik cuti
semata2 nak spend ngan dia macam tahun lepas.
Kali ni kita celebrate kat Baskin Robin lak.
pegi dekat2 je kat The Curve.
Zara request nak kat sana...
ha kecik2 dah request kat BR,
dah besar nanti request kat tempat mahal lagi mau pengsan.

Icecream cake ni pun Zara yang request.
Memula dapat tak sabar dia nak makan.
Masa ni daddy letak lilin, dia dah saspen.
Muka dah lain macam..
refer pada entry sblom ni dia takut lilin kan hihi



Pastu bila lilin dah nyalakan.
Menggelupur minah ni lari jauh dari kek.
Yang adiknya plak over excited tgk api2 tu siap nak pegang.



Sebabkan Zara takut sangat ngan candle tu,
terpaksa la kitaorg padamkan api balik
dan bawak kuar candle tu dari cake...
Baru la dia datang balik..
dan tak sabar nak potong. huhuhu

Tengokla wish dia taknak lilin,
so dia ok la nak bergambar.



Lepas je dah potong kek, terus dia makan kat pisau tu.
Blom sempat ai potong nak letak kat piring. huhuhu
bantai la nak oi.. janji ko happykan



gambar wajib mummy ngan birthday girl



Daddy ngan Aliah
headband dia pun dah terbang mana.
Giler panas BR ni, berpeluh2 kitaorg.
Ada aircond macam takde hampeh



Akhir skali harusla gambar akak Zara ngan adik Aliah.
Sian adiknya kena peluk kuat2 ngan akak.
Sampai senget budak tu ;)


11 comments:

WanitaBeshSokmo said...

bumbumnye baby dia...

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

adess meleleh aku tgk bak sepotong ahaha pandai demand ikot mummy dia :))

nurulzia said...

Naaaaak sikit...sedapnya...

mEiZ SHA said...

heehhehe
hepy besday sayang..:)

mrsharis said...

hehe..kelakar la akak. Apasal takut sgt ngan lilin tu? :)
Btw..happy belated besday dear..semoga jd anak & kakak yg baik.

DaZzlingLilLy said...

zara dah semakin pandai posing..comels sangat

zailamohamad said...

bagusnya mama & papa Zara, siap ambil cuti tu..

anak zaila yang Ameera tu pula takutkan kapas, sampai larik2 kalau kitorang usik dia dengan kapas tu!! macam2 budak2 ni kan

AngahSayang2314 said...

angah cadang pun macam tue nanti birth gugurl bertiga jer sambut

BUNGA said...

salam ziarah..
comelnya anak dara ni :)

mummysyafie said...

la yati..zahra takut ngan candle ke? aliah plak yang xcited ngan tiup

mamamarissa said...

dah 3 tahun anak dara nie ya...happy belated birthday zahra...muahsss