Wednesday, March 9, 2011

Delifrance & Wayang

Minum petang lagi.
Kali ni kat Delifrance.

Order Lobster Bisque.
Sangat sedap..

Zaf makan Pasta Bolognaise
Tak sedap sangat.

Ai makan Steak & Mushroom Pie
Sangat banyak.. tak lokek langsung daging ngan mushroom
Sedap jua



dan semalam Zaf ajak ai pegi tgk wayang.
Sempena hari wanita katanya..
tapi tgk movie citer dia pilih..hampeh haha
tak kisah la kan..

Kami baru tgk movie I Am Number Four.
Citer dah lama kuar baru nak tgk.
Orang lain dah basi tgk :-)



Last week kami gi tgk citer The Adjustment Bureau
Suka citernya..
Ape2 la kalau Matt Damon berlakon i likeee!





5 comments:

Cik Wanie Ghani said...

kenapalah kat loq staq x dak Delifrance,
x suker x suker,
huhuhuhu...

best x citer i am number four?
ingat nak pi tgk jugaklah,
huhuhuhu

Nurhayati said...

wanie: movie i am number four ni ok la.. nak kata best giler pun tak jugak.. tapi kalau wanie jenis suka tgk yg ada superpower ni mungkin suka :)

zailamohamad said...

santainya uol 2 orang..jeles tau..zaila lama sudah xkuar dating ngan husband, nk wat camne laki mak asyik busy keje je..sampaikan nk cuti pon susah

mummysyafie said...

ok yati..makanan tu mmg mengugat jiwa di tgh malam ni.

oh..nor pun peminat mat damon..

atty's said...

steak & mushroom pie tu ..adoi..menusuk ke jiwa betul .