Sunday, March 27, 2011

New Cousin

Cousin Zahra & Aliah blah Zaf.
Blah ai blom ada lagi, sbb ai sorang je dah kawin.
Lambat betul adik2ku nak kawin.
Sian anak2 dara ni takde geng hihi

Geng baru dorang ni namanya Alisya.
Sangat comel dan putih.
Lahir bulan Januari tahun ni.
Beza bulan je pun ngan Aliah tapi lain tahun.

Sesi mencukur jambul.
Putihkan Alisya ni.


Time ni punya la susah nak amik gambar.
Nak bagi semua pandang camera huhu
Byk giler Zaf snap,
ni je la yg paling terbaik dapat :-)


Harusla ai nak amik gambar ngan baby yg diraikan. Tgk pipinya..labuhhhhh


p/s: Naniiii, aku dgr cakap ko kan. Tak jadi jual Ariani ni. :p


8 comments:

Uncle Lee said...

Hi Nurhayati, nice pics, and that sure is one cute baby. Have fun and keep a song in your heart.
Lee.

Mama 4H said...

ala...nak dekat sama jer mukanya dengan anak2 yati...comel n cun ajer yati pakai tudung ariani tu...:)

nurulzia said...

Aaaa bestnya..yayang still sensorg...heheheheh

LIP (^_^) said...

she is super cute!!!

mEiZ SHA said...

eeeeee tomelnyer alisya..:)

mummysyafie said...

belah yati belom ada yang lain ke? mesti zahra n alisya jadi cucu kesayangan ni.

best nya tengok baby girl

Nurhayati said...

uncle lee: TQ!

mama4H: sama ke kaktie.. lain la.

nurulzia: takpe next year, yayang nak dapat adik dah :p

lip: kannn

meiz sha: pasni turn Ninie lak dapat baby.

mummysyafie: haah, yati anak sulong. harus la zahra and aliah je cucu kesayangan.

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

elok jerk ko pakai tudung tue yati