Monday, March 7, 2011

Bila petang

kalau petang kami masih kat shopping mall
nak plak kat situ ada auntie anne's ngan cinnamon
pasti kitaorg akan menyinggah.

mummy & daddy seronok makan2
almond pretzels

chocolate cinnamon

sambil minum lemonade
perghh segar tekak.

aliah sedap beradu


akak zahra plak syok main game.



10 comments:

linahilmin said...

sukaaaaaaa aunt anne's pretzel!
i pun satu family suka, tp adam nga ariana makan yg plain, myself cinnamon, hubby almond! :)

Uncle Lee said...

Hi, love these pretzels. I will add butter on them and with iced coffee.
Love the last pic of your daughter with the notepad. Really cute pic.
Have a nice day and keep a song in your heart.
Lee.

a-as said...

my fave is almond pretzel. Dari jauh dah boleh smell auntie anne's printsels kan..tarikan untuk singgah. ;)

mrsharis said...

best lepak luar klu anak2 well behave..anak2 aku tu semua spesis aktif..mmg xblh la nk menghayati makanan ;)

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

aku pon suka ahahaha...patutla laki bini neh makin gebu ahaha

atty's said...

lama dah tak makan pretzels..

mummysyafie said...

dulu kat alamanda ada cinamon tak..skrg dah takde dah. lama tak makan..

Dee said...

zara main ipad tuh..huhuhu..lama x pekena pretzels..sedapnya..

DaZzlingLilLy said...

uwaaa...nak nangis! dah lama tak makan chocolate cinnamon tu..

Cik Wanie Ghani said...

wanie kalau nak pi auntie anne's,
wanie kena pi penang,
br lah dpt menikmati chocolate cinnamon,
nyum nyum