Sunday, March 20, 2011

Takut

Ape la si akak Zahra ni.
Birthday kali ni dia tak nak lilin atas cake.
Walaupun lilin tu tak nyala.. ape ntah lagi kalau dinyalakan.
Mengamuk2 taknak macam ape.
Pastu kitaorang saje letak jugak candle tu pastu daddynya pasangkan api.
Terus dia lari jauh dari kek, pastu jerit
Mummy, Fire!! Fire!!..
adoiii.. disebabkan dia taknak lilin tu,
maka dia potong cake takde la lilin..
hmmm jadi la kan
zahra... zahra... ;-)


pic googled

5 comments:

DaZzlingLilLy said...

kelakar la zahra ni..maybe dia tgk kt tv kot..tu yg terbawak2 takut tu

Joy said...

hehehe...mesti dia takut api tu terkena muka dia kut...

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

apa neh kakak da besar plak takot lilin hehe

LIP (^_^) said...

zara phobia ngsn api ke?nape?

Nurhayati said...

lilly: itu la rasa cam tu gak.. ntah tgk citer ape la jadi camtu.

joy: agaknya la kan. tapi hover tau..jerit cam api tu besr sangat hihi

anna: ntahnya..makin besar makin penakot.. heran betul.

lip: kalau ikutkan takde la phobia ape pun.. takpernah jadi ape2 kat dia berkaitan ngan api. agaknya cam cakap lilly tu la kot, terikut mana2 movie la ni. ;-)