Wednesday, March 16, 2011

Buka Puasa

Semalam baru 1st day ganti puasa.
Sblom ni puasa gak tapi misi gagal, tak habis satu hari.
Perut kelaparan sampai menggigil-gigil.
Aliah breastfeedingkan. Sbb tu la tak leh tahan.
Tapi smalam sampai pakai girdle, nak elak perut tu lapar bangat punya pasal.
Kekonon elak dari masuk angin dan lapar.
Itu teoriku sendiri hihi tak kisahla kan.
Akhirnya berjaya gak weh puasa penuh smlm..

En Zaf bawak ai buka puasa di Cheechah

Order Keropok lekor
Sedap sangat.


Cucur udang.
hmm biasa-biasa je.


Nasi impit ngan kuah kacang.
Zaf suka, tapi ai tak bape suka.


Kuewtiau sup.
Biasa-biasa jua.


Ada lagi 21 hari nak kena ganti puasa.
Aduhai giler banyak.. pengsan!!

4 comments:

Dee said...

kt mana cheecah ni sis..ada masuk dlm jjcm..tp x ingatlah..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

hehe seb bek x pg sbb npak biasa jer..yati anna byk ooo poser x ganti lg :(

Sidratul Muntaha said...

chayok!chayok!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

puasa ganti dah abes ! yeay Alhamdulillah :) 1 hari lagi ni nazar.esok kira last day puasa lah :) 13 hr jer pun :p dulu ms pregnant nuha, 25 hari.buat straight ganti, baru tak terasa sket :)