Friday, March 4, 2011

Tol kat BR

Tiap kali pegi shopping mall
tak sah kalau tak pegi BR.
Tol wajib bayar untuk Zahra sblom balik. huhu
Kalau hari2 mau bankrupt daddy ko nak oi.
Ice cream ni tuk dia sorang je ek.

Muka happy nak makan ice cream.
Tgk tu senyum lebar.

Adik bole makan ladybug je ye :-)




4 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

huhu terliur dah tp x boleh aqil demam huhuhu

DaZzlingLilLy said...

terliur dah tgk BR pepagi ni..tapi jauh sgt la plak..huhu

a-as said...

I nampak ada wet tissue tu..biasa sis ada anak kecik kena ever ready :)

happy zahra dpt ice-cream :)

zailamohamad said...

anak Zaila si Haziq tu kan ada athma so kami memang xbagilah dia makan ais krim tapi adalah sesekali beli ais krim yg kt IKEA tu & nampak kesian sangat kat dia sebab sampai sayang nak makan ais krim tu pasai takut habis..yerlah, bukan selalu mama bg makan..hehehe..tapi demi kesihatan Haziq, mama memang kn berkeras dengan dia..kalo salah makan sket, haaaa amik nebu lah jawab dia