Sunday, November 22, 2009

Happy Me & Cutelildiary!

Alhamdulillah
Harini masukla umur ai yang ke-29.
Sudah tua nampaknya.. ye la tahun ni last umur 20an haha
tahun depan masuk 30 weh, cam tak caya je..

pic googled


Dan tak lupa juga, harini merupakan 1st Anniversary CUTELILDIARY.BLOGSPOT.COM
Tak sangka dalam masa setahun ni, macam2 pengalaman ai dapat.
Antaranya dapat jumpe kawan2 lama dan tak lupa jugak dapat kawan2 baru.
Ada suka duka dlm cabaran berblog ni. Bukan semua orang suka kita kan.
Oh yer, tak sangka gak cutelildiary ni dah ada 200 orang kawan.
Thanks yer kawan2, sudi baca blog ni, walaupun takde ape yg menarik dan tertarik.


pic googled

Terima kasih pada kawan2 yg wish melalui komen, email, phone dan Facebook.
Mudah-mudahan doa kalian, ai bertambah murah rezeki dan dipanjangkan umur.
Tambah anak jua ;)
Doakan ai ye!!

34 comments:

Abrahyn said...

happy birthday yati...semoga panjang umur dan murah rezeki...
muda lagi la 29 tu...kita ni hah yg dah tua...:(

Annaster said...

dear, hepi besday yea..=)

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

selamat ulang tahun..moga dipjgkan umur..murah rezeki..bahagia slalu..

zara nak adik ye..

anamarza said...

Selamat ulang tahun..kita sebaya la... :D

erlyda said...

Happy Birthday =)

CuTeMiUt78 said...

happy besday to yati.. semoga tercapai segala impian...

dan happy 1st anniversary to your blog too... heh.heh..heh

mamazana said...

Happy Birthday Mummy!!!!

Muda lagi mummy, belum masuk 30's lagi. Anyway, nak celebrate kat mana hari ni??? Paw en Zaf tu nanti... hehehehe...

And Happy 1st Anniversary Blog too. Rasa2nya kita nyer blog sama je usianya kan...

UmmiRosma said...

Wish lagi yek...selamat hari jadi...semoga panjang umur murah rezeki...live your life with full of love....

honeylanz said...

happy birthday yatie. may this birthday brings you lot of love & happiness always.

happy blog anniversary jugak :)

linahilmin said...

Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan kamu...

Allah selamatkan NURHAYATI YUSOF..
Allah selamat kan kamu!

shila ariff said...

hapi besday to u
hapi besday to u
hapi besday to yati
hapi besday to uuuuu....

semoga panjang umur & dimurahkan rezeki
semoga memperoleh keluarga yg bahagia & anak2 yg soleh & solehah..amin..

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

kakakkkkkkkk..
selamat hari lahir.
semuga panjang umur ya..
dan semuga umur blog ni pon panjangggggggg !! ;)

4 Kay-E said...

Happy Birthday Yati..
Next yr dah 30 ye :)
Enjoy ur day!

Aida Narina said...

Happy birthday darling and wishing you all the best! A year older, a year wiser, and a year sexier! :) :)

LoVEaQshA said...

Happy Belated Burfday kak...!!~
cory br dpt wish arini,brbnd lmbt byr tgungla padahnyer xleh blogwlking cuti 2ari..~!

Semoga rzeki akak bertambah2 stiap thun dn smoga thn dpn zara ada kwn br..*wink!!wink*

a-as said...

happy belated birthday to you and your cute little diary!

may God bless you dear...

Queenin Murni said...

happy birthday!!!

wehuu, 29 sudah.. :P

apa la sgt pada numbers,yg penting, young @heart!

so, how's celebration? :P

Liyanaroxx said...

happy besday kak yati~!!

jane_doe3328 said...

Happy Birthday! wah, kita sebaya ek :)

Mya Elzara Batrisya said...

Semoga Allah permudahkan segala urusan,murahkan rezeki, diberi kesihatan yg baik & bahagia disamping insan2 yg tersayang...

Selamat Hari Lahir Yatie @ Mama Zara.

momguess said...

jiran sekawasan
hapy bday
moga hubungan 'sekawasan' kite ni berkekalan
amin

~Zetty84~ said...

Akak........!!!

HAPPY BELATED BIRTHDAY...HAPPY 1st ANNIVERSARY CUTELILDIARY...!!!

smoga akak dipnjangkan umo...
tmbh ank ramai2...
bahagia hingga ujung nyawa dgn hubby... ;p

Nurhayati said...

abrahyn: thanks sis.. jgn cakap tua.. kata matured je.. makin vogue tau ;)

annaster: tqtqtq

yanadzul: tq.. zara taknak adik lagi, mummy dia je yg rasa haha

anamarza: oo ye ke.. hihi maceh yer.

erylda: tq!!

cutemiut: thanks sis rina.

mamazana: thanks mama, cam tak caya makin tuttt, tak nak ngaku tua tu hehe.. hmm blog kita sama tahun nampaknye yer.

ummirosma: tqtqtq

honeylanz: thanks has!

linahilmin: terharunye, nyanyikan lagu tuk yati.. thank youuuu

shila ariff: terharu lagi sudi nyanyikan bday song..

repunzal: terima kasihhhhhhhh

4kaye: hihi year next year masuk 30an hehe.thanks sis

aida: thank youuu

loveaqsha: thank u dear.its ok lambat pun tetap baik hati wish. pasni jgn lupa bayar 'berukband' tu yer hihi

a-as: thanx!

queenin murni: iye la kan..jgn tgk nombor tu.. tgk hati tu bagi bersih dan suci. ;) celebrate biasa2 je beb.. ;)

liyanaroxx: thank u liyana

jane_doe: maceh. sebaya ek.. celebrate sama la camtu :)

mya elzara: Aminnnn.. thanks yer mama.

momguess: hihihi thanks beb, nama sekawasan tapi tak pernah berjumpa lagi..huhu

zetty: zati!! thank youuuu!

Farah said...

happy birthday yatie!!!

semoga murah rezeki selalu..

waah baru setahun tp sudah 200 follower..tahniah!

neezareef said...

sorang lg sambut blogversary...tahniahh

adda said...

hepi besday yati, semoga panjang umo dan dimurahkan rezki.. aminn.. nampaknye kite beza setaun ajer yek.. tp diriku ini supah pn menginjak 30 huhuu.. tp hati masih muda lagi tau hehe.. semoga zara akan dapat adik cepat2.. aminn

ikiqzana said...

hapi belated besday & hapi 1st anniversary tuk blog yati..

semoga selamat sume.. amin

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

eh yati ko dah 29 huhuhu cam x pecaya laks

Nurhayati said...

farah: thanks beb, itu la kan cam tak caya gak dah ada 200 kawan.. syok!!

neezareef: tq!

adda: kita jgn tgk no beb, yg penting kita nampak muda hehehe. gigih ni tahun depan nak bagi zara dapat adik haha.. thanx

ikiqzana: thank you thank you thank you

anna: haah 29 dah huhu.. awat lak tak caya.. nampak aku cam 19 ke hahahaha

mummysyafie said...

hepi belated birthday yati!!!

CT NORAMIZA said...

happy belated birthday yati! err utk next year plak, welcome to the club (30's) hehehehe...

CiKaYu said...

happy belated birthday yati and cutelildiary.....sorry lambat wish..

Fynnaz said...

Eh eh we born on the same day, month and year! It's not too late right? Happy birthday to you! And to me! Hehe.

azzah husna said...

jadi orang yang terlast nak wish hepi birthday...
hepi birthday yati, sebaya kita rupenya...auwww..