Friday, November 20, 2009

Fun Walk

Demi memberi sokongan pada one of our Chairmain company event.
Ai telah menjoinkan diri (paksa rela) dlm Dukethon yang akan diadakan pada Ahad ni.

Ada 2 jenis larian samada Marathon atau 1 Malaysia Fun Walk.
Harus la amik Fun Walk kan haha, lari tak larat la, pancit dah.

Kena register kul 7.30pagi, harap2 ai bangun la pagi la ahad tu.
Kalau tak bangun, lari dalam mimpi je la kan.. :p




p/s: Ahad ni adalah birthdayku.. hihi

15 comments:

Sitisifir10 said...

happy besday...sehari seblom besday, buang dulu lemak2 dengan berjalan!!!

zailamohamad said...

Babe, since you dah announce awal2 lagi..Zaila nak wish jugalah; happy birthday!! May ALLAH bless you & ur family always;P

:: vErde+hAzizi :: said...

happy birthday in advance...so u r scorpion tooooo! n u share the same birth date with fynn :D
wish u wonderful years ahead bebeh!
:D

linahilmin said...

celebrate besday sambil berlari!!!
taknak wish dulu.. tunggu sunday!!! :)

QuEeN Of 2 Heroes said...

nak wish awal2 la kat sini...
epi besday! ^_^

4 Kay-E said...

Paksa rela pun xpe...
tak larat lari, jalan :P

momguess said...

konpem berat ko turun kan
lps lari mkn nasi lemak + teh tarik
syorga lah

appy bday
yg ker tettttttt??

honeylanz said...

yati, jgn lupa set alarm se awal 6.30 am ahad nih ;)

UmmiRosma said...

Happy birthday dear...

Marilah sama-sama meraikan ke'birthday'an you with the Fun Walk...

Jgn bangun lambat yea....

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

heoi besday yati
kalo wat birthday party jgn lupa ajk anna ehehehe
wah terbakar la lemak durjana nnati

Hida Naza said...

dek..ko kan biro sukan dulu..mesti tadak problem nyer (-:

Nurhayati said...

siti: thank yer. haah buang lemak tepu kat badan ni ;)

zaila: maceh dear!!

verde: tq tq tq.. oo sama ngan fyn ek.. kita dua pun sama bulan takat beza sehari je. hmm perangai kita sama ke idak ke kan haha

lina: itu la.. 1st time ni celebrate bday sambil berlari hehe

queenof2heroes: thank you!

4kaye: tu la dah mind set jalan je

momguess: mula2 turun, pastu naik 2 kali beb, dah tu melantak nasi lemak+teh tarik bak kata mu wahai jiran sekawasan hihi

honeylanz: dah set dah.. thank has remind kan

ummi: thank u 2x

anna: dah tua bangka takde nye wat party.. wat malu jiran tetangga je hihi..lemak durjana ni harus dihapuskan.. huhu

hida: weh itu zaman bujang dan kanak2 riang bole la. tapi skang ni dah jadi anak gajah.. masalah besar dah tu hihi

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. good luck k

adda said...

wah, boleh bakar kalori nih hehe

Nurhayati said...

cutemiut: sakit kaki la sis.. walaupun jalan :p

adda: mmg bakar pada mula, pastu sendiri mau ingatla..lapar tahap gaban haha