Monday, November 23, 2009

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST: TOP 13

Alhamdulillah.
Teruja ni, Zahra tersenarai dlm TOP 13 dari 150 peserta.
Dah la 1st time join contest2 baby camni kan.
Tak sangka tau, sebabnya kesemua baby yg masuk comel2x.

pic amik dari blog Eliza


Terima kasih pada juri2 dan pihak penganjur.
Kalau ai jadi juri, mau bijik mata pusing 360darjah nak pilih.

Kalau nak tgk baby2 lain yg tersenarai dlm top 13 ni.
Leh jenguk kat blog Eliza ni yer. Click
sini.

Ingat nak wat entry pasal bday, esok je la.
Excited sangat ngan shortlisted ni hihi takku sangka ;)




**Selingan iklan jap**

Ohyer nak bgtau, ai ada drypers yang tak dipakai.
Time ni beli masa mamy poko tak jual kat kedai, so main amik je.
Pastu Zahra lak tak sesuai ngan drypers ni. Takkan nak buang sayang ooo..
Yang ada ni size NEWBORN ngan LARGE.
Kot sesapa nak, email ek. Ai pos.. pasal bayaran tak yah risau, FOC aje.
Dari simpan berabuk baik bagi kat korang yg nak.
Both taken. Thanksss!!


21 comments:

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. tahniah ya... takde rezeki mirul kali ni

~Zetty84~ said...

congratz zahra..!!!! ;p

momguess said...

congraz jiran sekawasan

Farah said...

hehe moga2 dapat grand prize!

adda said...

congrates.. comel sgt zara dlm gambar tuh

ikiqzana said...

mmg patut pun tersenarai top 13. comel.

taniah.

E.L.I.Z.A said...

hehhe..mmg fening nk pilih..11 juris tu..utk top 5 eli akan jemput lg ramai juri..utk elak berlaku ketidakpuashatian org ramai cewaaaa

LiAnA said...

wah tahniah.... moga menang nanti ;D

shila ariff said...

tahniah zahra....nnti leh join another contest k...

mEiZ SHA said...

tahniah
semoga menag ye..;)

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

congrats zara sbb terpilih
sob2 ank aku x terpilih sedih nyer

zailamohamad said...

Zahra kan comel masa tu..guud luck ya;)

Queenin Murni said...

congrats zara! harap2 leh menang.. :)

meh sini drypers L tu.. hahah!

zZana said...

ketul2 kt tgn zahra tu yg mahal tu kak yati,,:)

mummysyafie said...

taniah zara..wawan pun join taw tapi tak masuk dalam top 13. takpe..takpe..kalau zara menang jangan lupa share hadiah ngan wawan taw

mamazana said...

tahniah zara!!! mmg comelssss sgt!!

Nurhayati said...

cutemiut: tq.. insyaAllah mirul ada rezeki kat contest lain;)

zetty: tq aunty zati!

momguess: maceh jirasa sekawasan

farah: insyaAllah, tapi dapat masuk top 13 ni pun dah cukup bertuah

adda: hihi tq

ikiqzana: semua yg join contest ni comel.. luck zahra dapat top 13

eliza: adatla tu eliza, dlm contest mesti ada puashati dan tidak. mesti juri2 tu juling biji mata kan hehe

liana: maceh

shila: baik aunty, nanti zahra suh mummy masuk byk contest.

meiz: thanks ninie!

anna: jgn ngada2 nak sedih, aqil tu pun comel jua.. semua comel..

zaila: skang dia dah tak comel ek huhu

queenin: insyaAllah.. ha email alamat umah yerk..

zzana: itu la.. masih ada lagi sket tinggal hehe

mummysyafie: kalau hadiah tu nanti leh share, zahra share ngan wawan yer

mamazana: hihi thank you aunty mama zana

mrsharis said...

good luck zara..hopefully dapat grd price..Insyaallah

Nurhayati said...

mrsharis: tq tq tq.. dapat shortlisted pun dah sangat terharu ;)

CuTeMiUt78 said...

mirul memang pakai drypers...eemmm klu size XXL blh gak nak.. tapi mirul tak muat size L..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

SALAM JOM SINGGAH KE KEDAI ONLINE SDTKC:KHAS BAGI WANITA SAHAJA