Monday, November 2, 2009

Zahra dan Doll Strollernya

Beli dah doll stroller Zahra.
Kebetulan masa ni jalan2 kat Tropicana City Mall sementara tunggu Zahra cucuk,
tgk ada Toys"R"Us masuk la, ada jual doll stroller.
Disney Brand RM34.99 je.
Sblom ni ada tgk kat ThinkToys, The Curve, mak ai mahal la RM179.00.
Design pun sama je ngan disney nya.
Maka dgn itu beli yg murah aje hihi

Ni la doll stroller Zahra, doll tu tak yah beli.
Member bagi masa 1st Bday Zahra.



Yang bawah ni 2 video Zahra jalan terkedek2 ngan strollernye.
Smalam jalan2 kat The Gardens.

video

video

Pada Linahilmin, sorry beb tak dapat kita nak mengedate kat Toys"R"Us.
Kita set lain hari ek. =)

p/s: smlam rajin mengemas wardrobe, ada sket baju nak diletgo.. sila terjah ye.
cutelilwardrobe[dot]blogspot[dot]com

23 comments:

LoVEaQshA said...

wah cutenyer doll stroller zara tue..~!
hehe geram btl tgk doll zara pp tembam gilerz..~!

syiok erk zara ari sorong dollnyer..!!~
cam ada tokoh nk tolak adik jer 1ari nti...!!!~

~Zetty84~ said...

hihi...comel la zara dok terkedek2 dgn doll stroller tuh...erm...geram aunty tgk...!!! pandai ke jaga baby doll tuh..? nanti baby doll tu orkork...suh mummy gantikan...hihi...COMEL..!!! ;p

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

kiut nyer yati nk gakss :P

4 Kay-E said...

Comelnye Zara dgn pushchair baru...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

harus carik satu utk my nuha ni..

jom join contest me kat blog

http://elissmie.blogspot.com/2009/11/reka-tagline-produk-dan-menang.html

ikiqzana said...

sama la mcm sara punyer.. tapi hati2 tau yati.. klu nk tutup kt belakang tu.. selalu sara terkepit tangan.

Dee said...

wow..cepatnya dpt..baru blogkan..dh dpt..oklah..janji zara happy..

zailamohamad said...

Serious Zahra comel..terkedek2 tolak itu stroller..untie Zaila nak pinjam boleh??;)

atty's said...

mesti zara happy tu ..cute je..

calla_lily said...

Yeay for Zahra!! :)

~Umi.Sufira~ said...

Hihi..so cute!Cepat2 dapat adik nanti buleh tolak stroller adik pulak..;)

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. tomey2... tgk zara..

Mr. and Mrs. Mizan said...

serius.. comey giler..
x sabar nak tggu my baby born.. =)

honeylanz said...

comel sgt↓3. mmg kena dgn zahra

momguess said...

alahaiiii
comei nyerr
untung kan dpt gegurl nie
pkaian / dress comei2 semue nyer

♥ QaseH ♥ said...

kak t link kiter ek

mEiZ SHA said...

hehhehe
teringat dulu besday anak sedara niie belikan dorang mcm tu kak

berebut pastu sume nak gak..:)
comelllllllllllllllllnyer zara..;p

♥ LeeN ♥ said...

ya ampunnn yatiii... comelnyeee die tolak stroller mcm tuh! heeeeee ;p

[-suziey-] said...

waaa best nya zara..bole praktis tolak adik nnti..ekek:p

mrsharis said...

haha..bersungguh tolak stroller tu..mcm org besar jer gayanya..

QuEeN Of 2 Heroes said...

comel! ^_^

Farah said...

hahaha comell! jumpe gak ek doll stoller idaman hati :D

mamazana said...

seronoknya zara dah dapat stroller. pasni leh tolak stroller adik pulak. hihihi.....