Monday, November 16, 2009

CONTEST: Cutest Baby In Blue Contest


Buat julung2 kalinye ai masuk baby contest..
Tepukan gemuruh diberikan hahahaha

Sbb ape nak masuk contest ni, sbbnya kena cari kaler biru la yang pastikan. :p
Sebenar-benarnya Zahra tak byk bajunye ada kaler biru.
Ada 2 je, 1 sblom setahun dan 1 selepas setahun.
Jadi senang sket nak pilih gambar mana, logik ke tak nak masuk contest camtu.. haha

Contest ni dianjurkan oleh elizakru.blogspot.com (minat KRU mungkin!)
sempena 5th Anniversarynya.
Bermula dari 24/10/09 - 17/11/09.

TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower saya secara langsung & tak langsung

2. Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER saya di Blog ini..
checked

3. Linkkan -elizakru.blogspot.com di blog anda
checked

4. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini
checked

5. Sila buat special entry utk contest ini dan upload 1 keping gambar anak uols in blue..tak kisah la pakai baju biru ke, kasut biru ke, as long ada biru
checked

6. Sila link kan url blog anda di comment saya ini bagi memudahkan saya melihat pernyertaan anda. checked

7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional berdasarkan kecomelan baby dan kualiti gambar serta gambar yg menarik perhatian juri

8. Had umur baby uols :- newborn ~ 5 tahun
checked

9. Oleh sebab ini kali yg ke 5 punye anniversary, so akan ada 5 pemenang ..hadiahnya? tungguuuuu.........

p/s: Jangan lupa tulis nama dan umur baby uols ye!
checked

.



.



.



.



.



.



.



.



.



.



.



.



.



.



.



.



.



.






Ai pertaruhkan gambar Zahra sebelum setahun.




Gambar ni masa ni Zahra umur 5 bulan
Ketul2 yang mahal tu.. duta tak rasmi michelin ;)

Nama: Qasrina Zahra
Umur sekarang: 1 tahun 7 bulan

18 comments:

zailamohamad said...

Guud luck to Yati & Zahra..montelnya Zahra masa tu

honeylanz said...

gud luck..lebar zara senyum. geram tul tgk zara ni..

Mrs Jaja said...

hehe...ingat nak masuk contest ni jgk..tp cam malas wat entry...hehe

nydia-mama akif said...

ya allah sibudak gebu ni...geramnye tgk....i vote for zahra..hehehe

momguess said...

wish u luck dear

atty's said...

geramnya ..tgk zahra yg gebus nie..

gudluck tuk zahra..

QuEeN Of 2 Heroes said...

good luck! comel... :)

E.L.I.Z.A said...

Salam mummy zahra,
sangat comei ok!

overall, lulus >_<

Dee said...

cutenya..good luck eh..

Farah Rahman said...

kak...x leh postpone ker tarikh tutup contest niey...fara pown baru tahu...ingat nak join...tapi dah terlambat...

sI tEDI said...

good luck zahra :)

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

yati..betoi ker nk kasut murah tue ahahah ker mak dia yg nk murah jer bli kat giant ekekeke

cayooooooo2

good luck hope kita menang bersama :P ahahaha

CuTeMiUt78 said...

walllaa.. so tomey.. good luck yo

[-suziey-] said...

aah 1st time tgk zara mask contest..smga menang zara..sgt comel..

CT NORAMIZA said...

comel la zara, yati, wish u all the best :)

~Zetty84~ said...

good luck zara cayunk..!!!
x pe lah michelin pun...
tapi zara maintain comel...!!! ;p

Farah said...

alahai comellnyeee..gud lak yati!

mamazana said...

comelnya!!!! ketul2 tu yg mahal tu..