Tuesday, November 24, 2009

Baby in Romper Contest




Masuk ni gara2x baca entry Suziey yang masukkan aQeel (comel itu) dlm romper contest.
Ai antara mummy yang terhegeh2 baru nak masuk contest2 camni.
Mummy yg lain dah berpuluh2x join tak heran pun kan. hihi kecoh tul ai ni kan :p

Okay la Mummy Aslinda, i masuk gerabak yang ke-4 la ek. hihihi

t&c

1. buat 1 n3 dengan tajuk 'baby in romper contest'
[hanya tajuk ini yang diterima]
checked

2. upload gambar baby anda yang beromper ittew
[overall tak masuk senarai tau!]
checked

3. baby harus la berusia 24 bulan ke bawah
[sila nyatakan tarikh lahir. yang oberdos umur tu.. mintak mahap yo...]
20 bulan, checked

4. bermula dari harini hingga 24 nov
[sempena birthday adeeb lewww]
Happy Birthday Adeeb!! checked

5. nak jadi follower boleh.. tak nak pun takper
[tiada unsur paksaan]
checked

6. pastikan ada link me & kodai me sekali
[hak ni ada unsur-unsur paksarela hoccay~!!! ]
Aslinda (Tuan Tanah): http://aslindaa.blogspot.com/
Tuan Kedai:
http://3ascollections.blogspot.com/
checked


7. juga di bloglist anda [wajip]
checked

8. tiada item 6 & 7 dikira disqualified [nasib kome la yer...]

9. no votes, no slogan [korang senang, saya pun tak poning kehkehkeh!!!]

10. dah siap, tinggalkan jejak di ruangan komen n3 ini sahaja
[senang saya nak jengah nanti]
checked

11. last but not list, tepek banner di sidebar bersama-sama link yer..
checked

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Muka cebik nak nangis sebabnya Mummy dia tak nak layan.
Sibuk nak amik gambar dia je kan heheh

Qasrina Zahra
d.o.b: 17/03/2008

p/s: sape yg blom join, cepat2x join skang.. harini tutup.
Click sini tuk terjah blog penganjur

16 comments:

CuTeMiUt78 said...

heh..heh.. cute je tgk muka zahra... good luck k

Hida Naza said...

hahaha..sedeh betul muka zara tuh..all the best to zara!

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

kak nak pinjam zara demok,tembam tu sehari boleh..? nak bwk jenjalan...kempunan..haha

kakngah said...

checked!
sy xnmpakla kodai me kt bloglist. kalau lom letak lg.. silakan ya..

mak ai.. lengan.... meh geget sikit..

mamazana said...

tu dia.... kasi mama geget skit lengan tu... geram!!!

LoVEaQshA said...

aduila zara nie bam2nyer..!~
Ngn muka cute cebek nak nanes tue,xper meh kt aunty mummy xmo lyan dia yer..!!~

Dr dlu tgn da ketak2 cam aym pn ada gak..hehe
tomeinyer nk geget jer rs..huhu

CT NORAMIZA said...

comel betul lah dgn romper hijaunya tu :)

~Zetty84~ said...

wow wee....comel zahra wat muka cenggitu...!!!
Good luck cayunk...!!!
mesti menang punya.. ;p

mummysyafie said...

yati..ai need to past sumthing to zara. arini ada gi sunway pyramid tak?

adda said...

cute nye zara ditambah lagi dgn ketul ala michelin kat tangan tuh.. suka sgt tgk..

neezareef said...

lawo bj zara..ala2 rumpun bambu

Dee said...

cutenya..good luck!

4 Kay-E said...

Kiutnye muka zara... Kelakar pun ada... Budak kecik buat mcmana pun comel :P

momguess said...

den geram tang lengan die yg ketol2 tu
besttt nyer ni
kalo dpt gegit

Abrahyn said...

ehhhhh...cohmelnyer...badan berketul2 zahra nih...geget kang! hehehe

busyuksayang said...

gerammnya tgk tangan zara masa nie..rasa nak gigit2 jer :D