Thursday, November 5, 2009

Kawan biar berjuta-juta..

Updated**
Pada kawan2 sekalian yg sudah add ai, tapi ai tak accept lagi.
Bukan taknak.. tapi ada yg tak kenal..pastu tak bgtau datang dari mana..huhuh
Kenal2kan la diri tu ek.. maceh.. (poyo je aku neh)


Kesian betul, ai ni ketinggalan zaman..
Orang lain semua dah bukak twitter ngan facebook.

Ai baru je register twitter tadi, yg fb 2 minggu lepas tapi tak explore habis lagi.
Takat add gambar sket and add friend request je hahaha




Kawan2 blogku silalah add daku ni pada twitter or facebook korang yer.
email: nurhayatiyusof@gmail.com

Tapi sblom tu kenalkan la diri tu sape.. at least takde la ai ni main accept je kan.
Sekian, terima kasih

23 comments:

nydia-mama akif said...

yat..nak add u okies....nanti accept tau...hehe

~Zetty84~ said...

ok...nanti zati add akak erk...!!! ;p

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

twitter da lama ader tp x tau guna ahahha

iem said...

salam kenal,
nnt i add u kat fb key

Farah said...

yati nak add u kat fb ek..twitter aku takdek lagi :D

Zuhaini said...

saya da add da.. nanti approve tau... :)

momguess said...

aku lasung xde fb
letih nak maintain byk act nie
kuno kan aku nie
sobsobsob

honeylanz said...

has add gak

LoVEaQshA said...

hehe akak nie,xpelah biar lmbt asl selamat..!~
ok nti zura add akak kt fb..

bln lpas zura ada rgister Twitter tp lupa plak password n username..!!huhu

Queenin Murni said...

i pon takdek twitter. hehe!

CT NORAMIZA said...

yati, jgnlah cakap camtu, ct x de dua2 sekali, twitter tarak, fb tarak, lg ketinggalan :( waaaaaa

mrsharis said...

yati..aku dh lama add ko kt fb tp ko tk approve punn..huhu sedey ni.. :)

Dee said...

nti dee add ye..

shila ariff said...

aku pun dah lama tak update fb...asyik layan blog je...

nti add le aku gak; shilaz_01@yahoo.com

neezareef said...

ok ill add u..nick sma jgn risau..hehe

Nanie Haron said...

i dah add..nnt accpt lah kat fb u k..

Haizales said...

k dear..nnti kie add kan dlm fb k..hehehehe

mamazana said...

samala mummy weiii. dah lama reg, tp x rajin explore. hihihi... nanti mama add ye...

[-suziey-] said...

kita dh connect kt fb kan..hehe..twitter xde plak

CiKaYu said...

not only u lah my dear. at least i ada fb tapi twitter ni i takde. sekapal lah kite. i add u juga nanti.

DaZzlingLilLy said...

i pun dh add u..nanti accept yer..kat fb tu nama lilly saad

zailamohamad said...

zaila dah add dah, kalo nama zailamohamad tu, ai ler tu;)

atty's said...

kty ade twitter..tp lupas password..huhuuh..

fb ..aktif main game..
add lah kty ..
hayati yussup