Tuesday, November 17, 2009

Game kat Facebook

Sejak mula berkecimpung dlm dunia FB ni..
Baru minggu ni start nak main game.

Masih tak reti lagi main Farm Ville.. orang lain dah berpuluh2 level,
ai ni baru takat Level 2 je hahahah



Paling suka Fish Ville ni.
Walaupun tak dapat bela ikan betul, dulu bela sblom ada Zahra.
Dapat bela secara maya pun jadi la kan.




So kalau blog ni bersawang, paham2 je la.
Ai skang gigih tuk menjadi penternak moden yang berjaya hahaha
Semoga berjaya tuk diri sendiri
chayo' chayo'

16 comments:

momguess said...

den xdok fb
sobsobsob

colegue aku main fv ni
hasil nyer dh boleh jual kat
kedai buah,
bwh opis aku
hahaha

Dee said...

abislah terjebak ni..

honeylanz said...

besh kan...blog has dah suam gitu...

neezareef said...

abeshlah yati dah start dah..

CT NORAMIZA said...

aippp yati, jgn sampai bersawang, rindu dah nak baca n3 yati pasal shopping, kau sumber inspirasiku :) heheheh

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

ahahha yati anna pon kadang kwn mainkan sbb opis da blok harem toi ahhaha

sI tEDI said...

oklah tu.. baru berjinak-jinak..

eden ni hah.. pass pun dah lupa.. ha ha ha

ikiqzana said...

dh boring dh main farm ville ni.. skrg dh level 27.. terperam lama dh kebun tu.. huhuhu..

mrsharis said...

hahaha..baru ko tau yati..aku sampai bg password kt member tolong harvestkan sbb lappy aku kt umah problem..addicted tahap kronik. Sampai haris cakap seb baik dia tak main kalau tak berebut laki bini..huhu

Add la aku sebagai neber..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

blom bernafsu lagik nak fb...lagipun kat ofiz block..

~mama danish~ said...

sama2 la kita jd penternak yg berjaya!! huhu...

[-suziey-] said...

tu sbb kita xnak mula main fv ni..heheehe

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

samelah akak pun tak reti main nih

adex-aieda said...

selamat menjadi penternak yg berjaya....
nanti add adex eik...heheheh

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. kira masih sempat dan tau gak nak main.. cam kita ni.. emmm satu apa pun tak pandai..

shila ariff said...

selamat berjaya!!!