Sunday, November 8, 2009

Cutelildiary Giveaway!!



Memandangkan bulan ni adalah bulan istimewa bg ai. Sebab ape?!
Sebabnya bulan ni adalah birthday month & 1st blog anniversary =)

Maka dgn itu, ai ingin berkongsi kegembiraan ni pada korang semua.
Nak share pada sesapa yg suka, berkenan dan berminat nak shopping kat GAP Boutique.
Tak kira la women, men, kids or baby..asal nama GAP je, ada discount tuk korang.
Lagi pun korang semua kaki shopping, betul kan!! mengaku skang, cepat hehe
Sebanyak 10% discount diberikan pada korang.
Discount nya tak la byk mana cam warehouse sale tapi kurang2nya ada la kurang dari takde kan hehe
Okay, sape yang nak, sila tinggalkan email korang kat comment,
nanti ai akan beri Pin No. tuk GAP members.

Oh yer, ini menjawab soalan dari Mommy Rifqy,
discount ni takde duedate.. bila2 masa saje leh pakai.
Dan banyak kali leh guna, kiranya tiap kali korang beli kat GAP pakaila discount ni yer.
Offer ni bukan tuk bulan November ni saje. =)
Sampai bila2.. hanya tak leh guna bila ai dah tak jadi member GAP je hihi


Giveaway ni dapat sumber inspirasi dari ibuEymanns.. maceh yer!

18 comments:

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

wahhhhhhhhhhh..best nye

honeylanz said...

nak jugak..

[-suziey-] said...

waaa syiok ni..even 10 % byk beza kalu shopping byk2..hehhe..
ok kita nk..hehe

[-suziey-] said...

lupe plak..
email add kita suzieycomei@yahoo.com

LoVEaQshA said...

sy pn nk jgk..!~!hehe

email syahira_zunida42@yahoo.com

tq kak

~Zetty84~ said...

akak..nak jugak......

ni email zati : shahzati_84@yahoo.com

thanks alot dear..!!! ;p

~mamazahra~ said...

nak jugeee!!!!
pink_lyana@yahoo.com

CT NORAMIZA said...

yati, sampai end of nov ke? kalau ada, nak jugak :)

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

nk nak nakkkkkkkkk :D

CuTeMiUt78 said...

wah.. baik hati sungguh... emmm jarang gak shopping kat gap ni.. tapi kadang2 tu.. skee gak beli kat sini.. nak gak la..
my email

cutemiut78@yahoo.com

Farah said...

adakah saya masih layak? hehe nak jugak sebab nak belikan jeans baru kat afif hiks!

mylidreamz@gmail.com

fiza said...

Salam Yati, nak jugak ^_^

afizahrahman@gmail.com

'HAPPY 1ST BLOG ANNIVERSARY' in advance ☺☺☺

momguess said...

yati....
den pon nak jugak
melampau kalo ko xbagi den
kite se'kawasan' kan
KD!!!!!

ni email den
momguess@hotmail.com

CiKaYu said...

i nak juga yati,
pls email me :

ladyayu78@gmail.com

zailamohamad said...

nak juga, kalo beli online tak boleh??
email me zailamohamad@yahoo.com

~mamazahra~ said...

yati,thanks eyh...

Mrs Jaja said...

nak jgk!!

faizah.abdullah82@gmail.com

Nurhayati said...

all: mana yg mintak tu semua dah bagikan.. kot la ada tertinggal, kabokan padaku yer.. maceh