Wednesday, April 25, 2012

Sling Bag

Ni je la satu2nya sling bag yang ada
sejak kawin sampai skang.
Tapi dah lama tak pakai beg ni, sbb ianya kecik.
Cik Britt

Tau la bila dah ada anak2 ni,
perlukan beg yg besar sket.
Sbb nak sumbat segala barang.
Bukan barang kita pun, barang anak yg lebih.
Bole sumbat botol susu dorang dlm ni.
Jadinya ai beli sling bag ke-2.
Kali ni besar dari cik Britt.
Cik Kristin

EnZaf kata pakai sampai lunyai.
Pilih kaler itam senangkan,
wat lasak kalau kotor tak nampak :p
Beli masa kat JPO.
Ha Annapeje.. aku sudah menjawab komen ko.
Beli satu barang ni je tuk diri sendiri.
Percayalah hihihi

12 comments:

annapeje said...

aaaaa knaper x beli dua sling aku mng jerk dah lunyai2 ahahaha comel nyer nk satu !!!!

linahilmin said...

oooo ni hasil soping kat jpo ye... bestnya beg baruuuuu! :)

atty's said...

beshnya ..beg baru,,

Has said...

haah kan anna..nape x beli 3..has pun x de sling bag :p

FAM said...

hawat nampak mcm sama size? sorryyyyy ;p

Nurhayati said...

nampak je sama tp tak. sbb bag ni lembut. kalau sumbat barang nmpak la besar. tp jgn la anggap besar giler. i ni kecik kalau besar sgt dh mcm beg yg berjalan. hahaha

Nurhayati said...

has & anna: beli bag ni pun xsengaja. bole hahaha. dh zap offer ada nak beli tak. ape lg dh tanya, laju je la kan.

DaZzlingLilLy said...

yea beg baru..hehe..mmg sling beg kalo beli harus lah pakai sampai lunya sebab multifunction and blh pakai selalu

Eliss Mie said...

x minat pakai sling bag. my sil banyak bang sling dia.

Neeza.Areef said...

tu my fav bag n my target jugak..hihi

4 Kay-E said...

Ada anak kecik, mmg senang galas sling bag je :)

CuTeMiUt78 said...

yup betul tu.. beg beso skit bukan setakat sumbat barang sendiri.. blh sumbat ngan barang anak2 sekali.. nice beg tu