Friday, April 13, 2012

Minnie Mouse KD house

Bukan Minnie Mouse Clubhouse.
Tapi Minnie Mouse Kota Damansara House hihi

Akak Zara dapat bday present
dari aunty Ina.
Giant Minnie House.


Memang besar gabak Minnie ni.
Nak letak atas katil Zara pun penuh.
Last2 dia letak atas katil mummy huhuhu

Aliah pun nak Minnie Mouse gak.
Green Minnie, comel tak. ;)

4 comments:

CikPuanHaLia said...

Aunty nak yg green mini mouse tu..super cute!!!

annapeje said...

wowieee comel nyer ..aku rasa mcm sama beso ngan mummy dia jerk ahahaha untie ana pon ada bear2 besoo tau aahhaha

Nurhayati said...

cph: green minnie tu tak available.. hehe

anna: mmg besar cam aku pun weh.. semak dalam bilik ni ha hahaha

Has said...

lagi besar dari zara...