Tuesday, April 24, 2012

Depan e@Curve

Ai mmg jenis panas montot yg tak leh dok diam kat umah.
Mesti nak keluar walaupun enZaf takde. :p

Bawak anak2 jalan kat Curve,
kononnya nak cari barang baby tapi
tau la ada budak2 ni..
Lebih melayan karenah dorang dari nak membeli barang.

Jadinya ai bawak dorang depan e@Curve tu,
kat situ ada air pancut..
ha main la korang kat situ sampai berpeluh bagai.

Akak Zara yg ai suh jagakan adik.
Akaknya bila jaga nak pegang tangan adik.
Tapi adiknya tau la,
bukan reti nak dok diam.
Jenuh la si Zara ni kejar hihi


Layan je la dorang nak wat ape.


Akak Zara yg berambut pendek sudah.
Ai potong sendiri.
Sbb rimas tgk rambut panjang dia.
Kalau dok umah bukan nak ikat.


Si Aliah ni lagi best.
Kat air pancut tukan ada letak bunga2 kat situ.
Selamba badak dia je pegi situ petik.
Anak2 orang ai tgk takde pun kaco.
Wat malu mummy je nak oi.


Kemain seronok dan vangga skali,
ko tayang bunga yang dipetik tu.
Dah penat dia usung bunga tu.
Dia kirainya bunga tu bertaburan atas lantai.
huhuhuhu

3 comments:

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal. comellah anak u ni. i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

Neeza.Areef said...

siap petik bunga...betuah pnya anak..hihi

annapeje said...

ahahaha aliah2 ...x per mummy wat derk udah hehe..eh air pancut fav aqil bile g curve wajib ...aku rasa smer budak suka pg situ la ahahhaa