Wednesday, April 18, 2012

House Cleaning Services

First time pakai khidmat cleaner.
Kali ni mmg perlukan dorang.
Sbb ai mmg dah tak larat sangat nak mengemas,
mengemop, mengelap bagai.





Habis semuanya ku suruh cuci.
Tingkap, kipas, lantai, toilet,
yg pasti segala habuk dan kotoran degil takde.
Abis tu nak harapkan ai skang ni,
nak panjat segala tingkap, kipas tu jgn harap la kan :p

Bilik anak2 yang macam tongkang pecah,
segala mainan bersepah pun dorang kemaskan.
Tapikan.. tak sampai 5minit dorang balik,
anak2 wat sepah sudah hahahaha

Ape pun ai sangat puas hati ngan servis yg dorang buat.
Sangat cekap dan pantas wat keje.
Ai amik 2 org cleaner.
Charge 2 org RM50 untuk 2 jam. :)
Nanti leh panggil lagi.
Sebulan sekali okay la kan.

4 comments:

zailamohamad said...

aku selalu panggil cleaner office aku je, datang on weekend bayar lebih kurang tu juga tp dr pg sampai ke petang..tupon tak habis2 kemas..hahaha

nampak sangat rumahku ni banyak sampah:P

tp memang puas hati sebab semua bilik dia mop & vacuum..toilet toksah citer r, berkilat2:)

annapeje said...

nk juga ler nanti bo no tepon huhu sbb aritue suh akak cleaner kat umh tue tp x bersih tau :(

Has said...

yati..has yg anak dah besar n x andung pun kdg2 panggil cleaner jugak :)

Ismi Umar said...

Ti, amik kat mana cleaner tu? Kira ok sangat dah harga tu. Boleh le cuci rumah akak yg serba kotor tu