Sunday, April 8, 2012

Quick Dinner Date

Jumaat lepas,
berdating ngan enZaf.
Lama giler tak mengedate ngan dia.
Almaklumlah bz mengalah PM :p
Itu pun dapat date sekejap je,
sbb dia ada miting yg tak pernah habis.

Susah nak amik gambar "pak menteri" ni.
Muka ngan tak cukup tido,
sembab mata dan segalanya.
Kesian tgk dia, tapi nak wat camne kan.
Dah mmg keje dia camtu.
Pasrah dan redha hehe


Mengedate kat Sunway Giza aje.
Fullhouse yang tak berapa full la malam tu :)


Ayaq tuk basahkan tekak.
Tembikai dan longan.


Brownies & icecream.


Percayalah, tu je kami makan.
Jumpa pun bukan nak makan sangat.
Tapi lebih berborak tuk masa depan.
haha kemain lagi kan.
Abis tu, bila ada anak2 nak borak secara serius pun susahkan.
Kiranya miting suami isteri la ni..hehehe

Uols pun mesti ada cara tersendiri bila bersama pasangankan?!

6 comments:

DaZzlingLilLy said...

so sweet..makan kek suap2 tak?..hehe..iyer lahkan bila dah ada anak mmg susah nak mengedate berdua aja...

annapeje said...

hehehe cute ....nk wat camne zaf pon bz tuk masa dpn n anak2 n isteri yg comel ahahaha ...

CikPuanHaLia said...

Betul la T, nampak muka penat zaf. Tu la tanggungjawab suami kan, sian tgk diorg.

Kami pun selalu bincang time ngedate atau sebelum tidur.. :)

Neeza.Areef said...

kt umah sebok ngn anak2..kna cr masa utk bedua2 saje..

iedchan said...

alololo tomelnye..kire dating la ni..heheh..

btw i folo u..:P

Has said...

en zaff nmpk kurus lak..haah btul tu yati....time berdua/dating tu la byk benda akan dibincangkan...kami kdg2 turun mamaks bwh kondo ni je... segelas teh tarik je pun..