Friday, January 20, 2012

Zoo Negara

Berjanggut baru updet gi zoo ni.
Zara la yg ajak,
nak sangat tgk animal katanya.
Daddy yang manjakan dia,
mmg ikut dan bagi ape dia nak.

Sblom ni ada cakap ngan Liya,
ajak gi sesama..
sori la beb, kami dah pegi dulu.
Zara nonstop kata nak zoo nak zoo huhu

Dan memandangkan ai ni tgh mood ke laut
nak wat entry..
Tempek gambar ni dari fon je.
Itu pun ada bape keping je :p
Dari camera malas nak tgk bole hehe

Akak Zara mmg suka giraffe,
selain tu dia suka Lion huh..



Pastu dia sibuk nak tgk elephant.
Bila dah sampai dekat, terus dia tak suka.
Katanya elephant busuk la mummy.
Ha tau takpe.. taik dia berketul2 kat depan tu mana tak busuk.



Pic ni last sblom balik.
Zara dah penat..
tapi ai paksa gak dia nak bergambar.
Dia bergambar la jugak tapi buat muka..
tak mo pandang camera langsung.
Marah kat mummy huhu



Seronok tgk Zara n Aliah kat zoo.
masing2 perak tak pernah tgk binatang.
Binatang2 semua yg ada semua active belaka,
takde plak nampak yg tido or malas.

Dlm zoo tu kami jalan je, tak naik pun train
giler penat menapak dlm tu
tapi kami semua enjoy..
cuma satu je makanan semua hampeh..
tak sedap langsung.

6 comments:

zailamohamad said...

last time aku pergi zoo adalah 17 tahun yang lepas..mesti banyak perubahan dah kan?? huhuhuhu

e.l.i.s.s.m.i.e said...

eliss pergi dulu sebelum kawen :p kiranya hmpir 4 tahun tak masuk zoo ;p

CikPuanHaLia said...

ah..tanak kawan.. >.<

Hehehe..gurau jer. Tkpe, kalau nk tunggu aku ni entah bila baru budak tu gi zoo. Haris ni jenis ujung minggu suka duduk umah. Kalau ada benda nak cari baru kuar. Klu setakat jalan2 mmg susah sikit :)

Neeza.Areef said...

pg zoo klu time cocer panas memenatkan..bdk2 sonok la msti byk tanye

fiza said...

Tak pernah lagi bawak anak2 gi zoo, sian dorang. Ingat cuti ni nak bawak lah.

annapeje said...

Kuat betul menapak huhu musti bebi boy neh hehe