Thursday, January 5, 2012

Tadika dan Sekolah



Boleh dikatakan, kebanyakkan kawan2 sebaya Zara
sudah pun masuk tadika tahun ni.
Dan ada jua akak2 n abang2 yang dah masuk darjah 1.

Seronok ai tengok anak2 uols semua
cantik dan segak beruniform 1st day
nak gi school.
Yang pasti mak pak la paling teruja skalikan.
Best best best!!

Zara masih dok umah lagi.
Ai n Zaf decide hantar dia tahun depan.
Reasonnya, biar dia teman Aliah
main dan gaduh sepuas2nya hehehe
Sian plak Aliah nanti boring takde geng.

Tak sabarnya nak tunggu next year.
ish baru hari ke5 tahun ni, lambat lagi nak 2013.
hehehe excited lebih kan.
Nak merasa gak cam uols perasaan anak gi sekolah. :)

7 comments:

Neeza.Areef said...

masa nya akan tiba insyaAllah..

Joy said...

xpe yati. bg zara main puas2 kt rmh dgn adik dulu. perasaan tgk anak pakai uniform = speechless. double-meaning= cepatnye anak aku besar/ohh aku dah tua :)

CikPuanHaLia said...

hahaha..sabar, ni baru minggu pertama januari 2011.

masanya akan tiba juaa..mmg kaum ibu yg teruja lebey..:)

mEiZ SHA said...

hehehe
mlm td tgk berita budak2 tu masuk sekolah..best je mummy..haishh x sabo nak ada bb..:)n membesar..:)

CuTeMiUt78 said...

eemmm memang teruja hantar anak kesekolah.. even sekolah tadika 5 thn pun rasa teruja sgt.. insyallah thn dpn zara plak akan merasa

CiKaYu said...

sabar yati, bile dah start sekolah anti.... havoc! cam i lah..huhhuhu

zailamohamad said...

sabar..dah sampai masa nanti ko akan nages tsk tsk tsk..

tahun depan Haziq darjah 1, Husna masuk Genius Aulad, Ashraf dapat adik..hahahaha *berangan*