Wednesday, January 18, 2012

Mummy Buyung Seangkatan

Ni gara2 Liya twit kat ai,
bgtau bestnya kawan2 yg preggy tahun ni.
Ha ape lagi Liya, mari memeriahkan lagi suasana :)

Disebabkan twit tu jua,
ai listkan bakal2 mummy yg ai kenal,
dan pasti yg tgh pregnant dan bakal dapat baby
tahun 2012.. insyaAllah.



Pada semua kaum seangkatan,
semoga kamu dan baby selamat dan sihat hendaknya.
Amin amin amin..

Pada kekawan yg ai terlupa nak listkan,
mintak ampun yer..
ni pun pikir mana yg ingat je :)

Tak sabar nak bau newborn. bestkan!!

11 comments:

ciksuen said...

cutenye entry ni. hehe..semoga u n baby selamat juga~ :)

Joy said...

ramainye!! I wish myname in the list ;)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

eliss tengah berusaha gak ni :p blom ada rezeki.

CikPuanHaLia said...

Hehehehe..doakan aku dapat twins yer..
Haha..tamak nampaknya di situ.

Aku doakan korang yg tengh peknen tu selamat dan dipermudahkan segala urusan.
Amiinnn..*jaga diri elok2*

mEiZ SHA said...

bestnyerrrrrrrrrrrrrr
congrats for all mummy 2 be..;)

fiza said...

Yati, saya termasuk dlm list gak lah...unexpected. CUma tak citer kat blog, nak surprise bila bb dah kluar nnt, bley gitu...hehehehe...

nydia-mama akif said...

jeles dgr...nak join gak, tp belum rezeki...huhu

zailamohamad said...

waaaah bestnyaaaa

herm..ni yang gatal nak juga ni:P *macam order online je baby ni*

atty's said...

tahniah utk smua bakal mommy.

LoVEaQshA said...

Wahh best sb ada lam list gak..taon naga la ank kita lhir nti kn kak..lau cina suka nie..
Mmgla xsbr nk bau bby sb pestime kn tgu nk dkt 4taon..teruja+takut..:-)

Zuhaini said...

comel kartun...

ye la, syok ada baby baru...

tapi part pantang tu tak tahan... :( semua kena jaga.. huhuhu