Wednesday, January 11, 2012

Aliah dan Dora

Belek2 gambar kat fon,
baru prasan Aliah n Dora
tidak dapat dipisahkan.


pic googled.

Menan keciknya Dora



Nak minum susu pun ngan bantal Dora



Bola pun gambar Dora



Dan terbaru ai belikan dia
soft toy.
Usung kemana saja,
sampai gi jalan pun nak bawak. ;)
Kira jadi bantal busuk dia la kan hehehe



Akak Zara time setahun
dia suka Barney,
Aliah suka Dora :)

kawan2 Aliah pun mesti ada
feveret katun kan.



10 comments:

Qaseh Suhaida said...

anak sy suka tgk cartoon Dora...

tapi anak sy suka sgt dgn patung barbie...hu huuu

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

abg aqil now suka ben10 hehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

my Nuha skang gila barbie ;p dimana saja nak bawak.

mEiZ SHA said...

alaaa tomei ngan anak patung dora dia tuh..:)

salina said...

salam yatie..

alalala comelnya Aliah..nak-nak yg gambar last tu..rambut dia dah panjang...

salina said...

salam yatie..

alalala comelnya Aliah..nak-nak yg gambar last tu..rambut dia dah panjang...

Joy said...

ery dulu ms kecik duk kelek softoy tigger. ac lak adik bear oren. lupa dah cartoon apa :)

zailamohamad said...

gila comel Aliah ni (gambar last paling comel)

haisy..naperlah anak dara aku tak macam anak dara ko..dia tu xsuka pakai dress T___T

4 Kay-E said...

Wahh.. Aliah suka Dora ye... Mesti asyik bila tgk Dora nye show.

Kakak ELin&Erin masa kecik suka sangat powerpuff girls. hehee...

Abang Eiman Ben10.

Eizan = Tom & Jerry. Now Angry birds... ;)

Neeza.Areef said...

masa my doter kecik2 gini dia pn suke dora..sgt2 sinonim la dora tu ngn dier..ptg rambut pn dh mcm muke dora..hehe..tp bila dah beso..tuko2..makin beso makin nk princess2 plak hehe