Tuesday, January 24, 2012

Kepenatan tapi seronok


Kami baru balik dari Teluk Cempedak siang tadi.


Teluk Cempedak lagi???!!
yer lagi..
Situ adalah tempat feveret kami.

Rasa tak rugi spend duit,
tempat yg sama berulang kali.
Kalau tempat tu memang cantik.
Berbaloi sangat.
Dan yg pasti kami happy!!

Uols pun mesti ada wat xtvt menarikkan,
sepanjang cuti-cuti Malaysia ni..
share la ngan ai :)

p/s: gi holiday mmg seronok.
tp bila sampai umah malasnya
nak unpack barang dgn laundry yg menimbun huhuhu


4 comments:

Miss Sorbet Purple said...

linda cdg balik KB, kunon nak makan sakan kat sana, terus g Tganu.
last2 tak jadi bile kwn fezal kata stuck jem 17jam.. so tak sanggup..

dok umah 4 hari. sangap kak...

annapeje said...

HANTAR DOBI JEW HEHE HUHU SERONOK BABY JLN2 MAK BABY LG LA AHAHA

Connie said...

ni yang rase nk kena pegi jgk nie..huhuhu...

Joy said...

berjalan-jalan memang seronok kan...tp bila balik..adus penat nye. kami wiken ni mcm nk ambik angin bukit lak :)