Thursday, October 20, 2011

Nasal Aspirator

Menjawab soalan kawan2 kat komen and email.
Pasal entry semalam.
Semuanya tanya kat mana ai beli sedut ingus tu.

Ai beli kat kedai baby,
nama kedai tu Camy.
Kat Kota Damansara je pun.

Xtau la tempat lain ada jual ke tak.
Tak pernah perasan.
Harga dlm RM35+ camtu kot.
Tak ingat exact price.

Tapi dia bagi 2 item.
Satu yg sedut cam pam biasa kita tgk.
Satu lagi yg ada tiub cam ai pakai tu.
Memang kalau pam biasa tu susah sket nak sedut
ingus baby.
Tapi pakai tube tu senang sangat.
Memang ai rekemen kat uols pakai ni.

Ni pun baru beli time Aliah dlm pantang.
Time Zara dulu ai sedut pakai mulut je.
Tp bila dah ada ni, lagi menyenangkan keje.
Pastu leh simpan n pakai tuk 2-3 or 10 orang anak skali pun :)



Kalau uols cari xjumpa,
nak suh ai belikan pun bole.
Bukannya jauh mana pun kedai tu.
Takde susah2 pun, senang je.

Kalau nak ai belikan roger2 la yer.
p/s: comelkan gambar moo moo tu ;)



4 comments:

TyMy said...

Ok ekk this thing.. I bought this nasal aspirator for my baby... Errrr... Not born yet:) mmg tak survey2 pun, beli jer sbb ada dua function.. Blh suction pakai mulut or pump tu kan... Nasib baik u ckp this thing works... Btw.. I bought this one kat littlewhiz setia alam...

NICK @ NADIA said...

thanks for sharing ;)harus ku terjah kd nnt. thnks yati ;)

fiza said...

Macam best jer benda nih. Selalu nampak yg biasa nyer jer. Klo saya nk kirim beli mcm mana yer?

zailamohamad said...

Yati, zaila pon nak kirim satu..nanti PM kat fb berapa RM k..Ashraf kalo demam pon hingus meleleh juga