Tuesday, October 11, 2011

bersambung

yup, bersambung entry semalam.
Lepas balik dari Curve, anak2 ni tak puas lagi bermain.
Akak Zara merajuk taknak balik.
Jadinya ai pun ngan kesian bawak la dorang gi McD Kota Damansara.

Tak makan pun, tp bawak dorang gi main kat playland situ.
Nasib takde budak lain, hanya mereka berdua je.
Sronok la dorang, main takde gangguan.

Masa kat McD, terus ajak Anna join sama.
Tak sangka plak dia pon kata ok.
ye la orang baru habis pantang,
nak keluar mesti cam malas.

Sronok bila Anna kata dia nak bersiap.
Tak sabar nak pegang n cium baby Arfa.
Aliah dah baby besar, bau masam lebih hihi

Seronok pegang Arfa ni, besau.
Dah sama besar Aliah, berat pun sama jua :p
Elok je Arfa ni, tak kisah pun bunyi bising.
Leh tido nyenyak gitu.



Amik berkat baby boy kan.
fuh fuh fuhhhh

Abang Aqil ngan Akak Zara,
sronok main berlari sana sini.
Sampai muntah Abang Aqil hihi
Cian dia, cian kat mummy dia gak
kena bersihkan muntah2 Aqil.
Tak pe Na, buat keje bagi ko cepat kurus hihi



Anak daraku yang tersimpul malu.



Aliah plak bila mummy dia pegang Arfa,
terus tak jadi main ngan akak n abang Aqil.
Dok berkepit je sebelah mummy,
jeles tgk ai pegang Arfa.

Tapi bila suh kiss, dia kiss baby.



Mula2 dia suka la,
pastu dia start nangis,
nak mummy pegang dia plak.



Jam pun dah kul 6.30pm.
Nak balik sblom maghrib,
harus bergambar ngan Anna.



Akak Zara yg amik kami ni,
percubaan ke bape puluh kali ntah.
Sbb gegar, pastu ai amik sendiri pun gegar gak haha
Ni pic paling terbaik hehe

Walaupun kami ni setaman,
tapi susah betul nak jumpa.
Anna, nanti kita lepak lagi yer.
Thanks beb, siap belikan toys lagi tuk anak2 ku :)


5 comments:

zailamohamad said...

yelah kan..makin dekat makin susah nak jumpa..kalau jauh-ja senang je terjumpa;-)

Zuhaini said...

alahai comeinya baby... bila la kita nak gather gather pulak ya...? :)

4 Kay-E said...

Alaa.. Kiutnye kakak zahra senyum2 malu. bersimpuh lagi :P

Nurhayati said...

zu: ye la.. bila kita nak jumpekan. nanti datang kota, roger2 tau :)

Nurhayati said...

zu: ye la.. bila kita nak jumpekan. nanti datang kota, roger2 tau :)