Tuesday, October 4, 2011

Beraya umah Azlina

Tak habis lagi citer raya hihih
Kalini open house umah
Azlina di Kota Kemuning.
Lina adalah kawan blog.
Dan buat pertama kalinya jumpa live,
sblom ni dok chit chat kat FB n fon je.

Sesat kami ke umahnya,
salahkan GPS sbb takde address umahnya kat situ. hihi
Nasib tak sesat lama,
Lina dah bagi direction yg amat jelas sekali.
Tq kawan!!

Sampai2 je umahnya udah nampak
khemah yg diluar ngan tema merah putih.
Owh makanan2 yg dihidangkan semua sedap2 belaka.
Gambar makanan tak dan nak amik,
bz makan dan bz ngan anak2 ku yg taknak
dok diam huhuhu

Aliah dah bape kali naik turun buai.
Letih daddy layan dia.
Sampai org tu yg duduk hihi



Si Akak Zahra posing ape ntah.
Suh pandang camera takmo.



Seronok dapat berjumpa ngan
Zaila.
First time gak jumpa ngan dia.
Sayang tak dapat nak borak lama kita kan.

Tengok la aku yg kemetot ditengah2 itu.


Thanks mamaLina jemput kami.
Seronok datang umah kamu yg sangat cantik itu.



4 comments:

zailamohamad said...

masing-masing memalu kerbau:P

next time jumpa mesti malu lagi sebab macam langit & bumilah beza badan kita ni;P

rumah aku dah dekat dah ngan rumah Lina, next time singgahlah rumah aku pula;)

Sidratul Muntaha said...

awak mgm kecik..
huuhh..
comel sgt aritu time jumpa kat umah nurul..
takper..
cute ape?!
huhuh

Joy said...

has x dpt join hr tu sbb dah patah kaki berlari pg..kalu x blh gossip :)
zaila dah pernah jumpa...Lina lom. dgn yati selalu dah kan...dgn Ayu pun belum padahal rmh dekat je ;)

.m.u.n.i.r.a. said...

wah...tak abes cite raya lagi ye ;)
*dalam hati* omak jeles oranglain boleh beraya sak an sebenarnya huhuhuhu