Sunday, October 23, 2011

Adik-adikku

Ai ni suka jejalan,
especially jejalan kat shopping complex.
tapi idak la memanjang shopping je,
window shopping je pun... :p

Memang tak leh dok umah lama2,
rasa lemau je..
ceh alasan.

Lately ni EnZaf byk keje,
bisnes mencurah masuk, alhamdulillah.
Bila suami sibuk dan si isteri ni pun mula la
plan nak wat macam2, kuar sana sini.
Montot panas dok umah haha




Kalau dia tak leh nak join ai berjalan,
mula la mencari mangsa sesapa tuk meneman,
dan yang pasti adik2 la pilihan pertama.

Kekadang menggunakan kerahan MakSunya.
Zara mmg suka BFF dia ni,
time ni nak gi tgk wayang Smurfs.



Kalau maksu dia tak free,
ajak MakTeh plak.
time ni gi lunch n shopping.



Bila 2-2 adik ni tak leh join,
kalau ada MakNgah kan best.
Jauh la plak dia dok nun jauh di Ipoh tu.
Kalau tak mmg dia je la ai heret sama :p
terpaksa la diriku sorang2 je huhuhuhu

Harini kaki ku gatal nak berjalan,
tapi semua orang ada hal takdapat nak teman,
ahad masing2 ada plan kan,
EnZaf pun sama xbole sbb esok nak kena submit tender.
Siap dia cakap, time i offer nak amik maid,
u taknak.
Atleast ada maid, senang u nak jalan. ;)
Alah bukan taknak, blom lagi.
Esok anak dah ramai lagi, baru amik ek hihihi

Okay mau bersiap,
takde gi jauh mana, OU je pun.
Harap anak2 harini well behave.

Oh yer harini nak pi beli
nasal aspirator yg uols ada pesan.
Dah beli nanti baru ai roger pd korang yer.
yesss!! ada alasan kuar berjalan kan :p



3 comments:

mEiZ SHA said...

hehehehe
jenjalan je mummy ye..ajak laa kite next time..:)

Neeza.Areef said...

klu jln xde geng x best kan..tp kdg2 jln sorang2 pn best gak..xde sape kaco

4 Kay-E said...

Seronok jadi KakLong ye... Adik2 boleh temankan :)
Zara bertuah ada mak2 sedara yg jadi tukang layan ....