Monday, October 17, 2011

LPGA

Smalam awal2 pagi lagi dah hantar anak2
kat umah maktok nya.
En Zaf ajak teman gi tgk golf tournament.
Sampai2 je, kereta byk giler..
sangat jauh park kete.
Nasib dorang sediakan shuttle van.
Takde la nak kena menapak jauhkan.

Sime Darby LPGA Malaysia 2011
at KLGCC.



First time diriku masuk kat
golf course KLGCC ni.
En Zaf lain la, dia dah byk kali :p



Cantiknya pemandangan,
sunggu tenang mata memandang.
Hijau-hijauan semuanya.



Cuaca alhamdulillah,
tp panas ya ampun.
Ada la ujan rintik kejap,
pastu panas balik.

Marilah tgk golfer2 yang main.
Sangat cantik dorang ni,
body pun cantik jua.
Nama dorang jangan ditanya,
sbb ai tak kenal hahaha.
Asal nampak golfer tu tanye En Zaf sape nama dia.
Pastu lupa balik nama dorang :p

Yang tau ni dari Thailand.
Cantik orangnya, comel pun yer.



Arghh kurus



Cantiknya la



Memang cantik giler huhu
Jeles sungguh tgk body dia tu



Suka kaler baju mereka2 ni.



Ha yang ni paling ai suka.
Sebab dia tak sama ngan yang lain,
yang slim bagaikan.
Tapi walaupun badannya begitu,
dia paling bergaya ai tgk.
Style bebeh.. i like!!!



ha ni la winner nya.
Comel giler orangnya.
Cute sangat muka dia.
Orang korea, muka dorang comel2kan.
Dapat ko Rm900,000 main 3 hari.
Ko ada??!! :p







Yang ni plak bukan golfer,
umbrella girl je.
Poyos sungguh hahaha



Itam kulit terbakar dok tengah2 padang ni huhuhu

Balik dari sini, sambung tgk Rugby plak
kat umah.
Suka ensuami All Black menang.
Habis rugby, pegi driving range.
Malam tgk bola.

Fuh, rasa smalam adalah Hari Sukan Sedunia buat kami. :)

9 comments:

atty's said...

kebykannya slim2 belaka..bila ar nak dpt badan selim balik nie

zailamohamad said...

gambar first tu macam pakaian caddy golf kelab golf belakang rumah zaila jek:P

.m.u.n.i.r.a. said...

rajinnnya u pegi dat event dear! ;)
me tengok kat tibi pon tak tertengok hehehehe

Nurhayati said...

munira: kalau enSuami ajak harus kena rajin.. nanti dia cari "orang lain" temankan hahaha...

Nurhayati said...

zaila: ye ke..sama plak ek. zaf selalu gak main kat kota kemuning tu.

Neeza.Areef said...

setia tul yati teman suami yer

4 Kay-E said...

Umbrella girl plg cute!

Memang hari sukan sedunia ye...

mEiZ SHA said...

hehehe
mummy pon da slim hokeh..:)

Joy said...

umbrella girl pun stylo ;)