Tuesday, October 25, 2011

Ariana's 3rd Birthday Party

Ni masa attend birthday party anak Lina,
masa awal bulan.
Pergh dah nak masuk bulan 11,
baru terhegeh2 nak wat entry huhu

Sampai2 umahnya, wah suka warna tema.
Pink purple.. sweet aje.



Aliah seronok dapat belon.
Akak Zara??!!



Tu dia, tak sabar dah nak main.
Tak leh tahan tgk belon2
yg banyak bersepah kat laman.



Lama sket baru Aliah join sama main,
lambat panas hehe
Tapi dia paling kecik kat situ,
taknak kalah nak main ngan orang besar.



Antara sajian yg dihidangkan.
Sedap2 belaka.
byk kali gak la ai melantak haha



Ha ni la birthday girl.
Pandai dia tiup candle tau.
Kalau Zara jgn harap,
dia takut huh



BFF-to-be.
Poyo je haku :p



Sblom balik harus la bergambar ngan tuan umah.
Watie pun ada sama.
Anak kamu Yaeesh dan Yushua sungguh
baik dan behave kat umah orang.
Bagus orang bujang ni,
leh wat menantu ;)



Thanks yer Lina, jemput kami lagi.
Bab2 makan insyaAllah kami tak tolak hihihi

4 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai kecik ajer jalan tergedek2 tu. comel btol aliah ni :)

my nuha pantang nampak kek, mesti nak tiup lilin :p

zailamohamad said...

alahai, aku tak pergi rumah Lina..haritu da family gathering kat Kajang..

anak sama vogue ngan mummy:P

Neeza.Areef said...

comelnya bday gal tu

4 Kay-E said...

Cute nye Aliah.... Kakak Zara suka belon ye...
Bday girl sangat pretty!
Time ni lah kaum ibu nak bersosial kan?

Enjoy ur day!