Monday, October 3, 2011

Kasut putih

Kelmarin ai mengemas kasut2 Zahra.
Kasut dia bersepah sana sini kat umah.
Ada kat shoes cabinet, ada kat dlm bilik dia,
Dalam wardrobe dia, dalam baby cot.
Owh kat umah mak tok pun ada kasut dia.
yang tu malas la nak gi sana amik.
Haha nampak sangat mummy dia malas gilerkan. :))

Ai asingkan la kasut2 dia,
yang mana bole pakai dan tak bole pakai lagi.
Mana elok mana rosak..
Banyak jugak kasut anak dara ni.

Dalam kemas2 tu, terperasan yg Zahra ni byk kasut putih.
Gambar bawah ni sebahagian dari kasut dia.
Yang ni masih elok dan bole dipakai lagi.



Senang ai tak yah beli dah kasut tuk Aliah.
Pakai je akak dia punya. :p

Pastu masa bulan puasa.
Belikan Zahra kasut raya.
Kasut raya ni dia pilih sendiri okeh.
Nak flower katanya :)



Kaler tetap putih gak hihi

Zahra skang, kalau nak kuar jalan,
dia pilih sendiri ape dia nak pakai.
Kalau mummy pilih dia taknak huhuhuhu
Sabau je la haku.

5 comments:

Queen of Ur Heart said...

putih itu bersih. nice color. one of my favourite color.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kasut my nuha banyak pink dan putih jugak :)

mrsharis said...

amboi..dah pandai melaram yer kakak..dh jd anak dara mcm tu la kot kan..hihi

kasut gugurl kan comel2.tu yang berlambak.. Haris tk boleh nak kata apa sebab boleh diturunkan kepada auni ..jimaaattt...

mamamarissa said...

babe, itu tandanya zara dah besar :)

Joy said...

banyaknye kasut akak zara...putih senang match