Tuesday, July 19, 2011

Yaeesh 6th Birthday Party


Sabtu lepas ada birthday party anak blogger.
celebrate Yaeesh anak
Watiey yang ke-6 tahun.
Buat kat A&W, Equine Park.

Sangat best tema dia, Wild Wild West.
Tapi ai tak dapat melaram anak2 ala theme huhu
nak belikan dia high boots dia taknak :(
Jadinya kami semua pakai baju corak kotak2 aje.

Start party kul 2.30pm tapi kami sampai lewat.
Kena menunggu sikenit tu bangun.
Kalau kejutkan nanti moody
habis semua menda nak buat tak bole.

Sampai2 A&W terus snap gambo makanan hihi



Zahra lom ape2 dah tunjuk ni.
Angry Birds cuppies :)
Comel giler...


Maskot pun ada.
nasib la Zahra dah tak takut.
Tapi bila suh bergambar, taknak plak huhu


Wajib amik gambar Watiey bersama anak2 bujangnya.
Firsttime jumpa Yushua..
comel gilerss.. geram tgk pipi tu.
Yaeesh sangat ensem ngan topi dan pistolnya :)

Ha tgk la aku lenguh dukungkan Aliah.
sampai senget n melentik badan tak larat,
perut dah rupa perempuan mengandung 5bulan hahaha


Akak Zahra yang sronok dapat cupcake itu.


Sesi nyanyi lagu bday.
Tgk cake Yaeesh.. Angry Birds jua.
Yang pasti cake tu sedapppp.
En Zaf sampai tanya leh mintak lagi tak haha


Bergambar ngan Suziey sblom balik.


Goodies dari bday party.



12 comments:

Joy said...

rugi x dpt menjoinkan diri ..harapnye pas ni watiey sudi lg invite kami..Inysa Allah pergi ;)

~Zahiela~ said...

laa ingatkan yati pakai topi koboi.. hehehe

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

wowie best nyer da besar ank no 2 dia sebaya aliah ker :D
yati wakaka ko tue da la comel lote mana la x lentik mendukung aliah da membesar :))

atty's said...

kty x dpt nak attend.sbb bertindih ngn acara besday kawan kty

mummy_ayu said...

best nya...kalu Ayu join ari tu, leh kenal2... :-(

Nanie Dean said...
This comment has been removed by the author.
mrs shaifull said...
This comment has been removed by the author.
mrs shaifull said...

hehehe byknya cupcakes, tiba2 terliur :)

mrsharis said...

ruginyer tk dpt join. Haris g ikut budak2 KUB g candat sotong. Dia suruh aku g sendiri mmg sesat la aku jawabnya..

[-suziey-] said...

huhu xbuat n3 pun..gbr sume kt dlm iphone hubby...best dpt jmpa yatie..hehe..

mummysyafie said...

meriah nya dengan angry bird..zahra ni macam wawan la :P

watie wyyn said...

hihi.. baru terbaca.. tq yati.. dr kita dedua membuyong smapai dua2 da terkeluar tetap buyong 5 bln gitew..uols sudi dtg party weols.. i likee! thanx gak sbb ada adiah utk yushua..