Monday, July 25, 2011

Kekasihku di ambil orang

Sedihhhh huhuhu
Kuar air mataku, kerna kekasih tiada lagi disisi.
Berair je airmata ni.
Banyak kenangan bersamanya.
Susah senang semua dengan dia huhuhuhu
Sedihhhhhhhhh

Tepat jam 10.15 pagi tadi, kekasihku telah
pun selamat pergi bersama orang baru.
Sayup giler hati ni.
huarghhhh

Ni la kekasih ku itu.


Walaupun kekasih ni tak la sehebat dan segah mana.
Tapi tetap hebat dimata ku.
Kecil2 cili api gitu kan. :)

Kete ni byk sangat berjasa ngan ai.
Pertemuan pertama ketika ai di universiti.
Abah sanggup belikan kete tuk anaknya,
semata2 kesenangan anaknya huhu
Bukan saje bawak dia kesana kemari pegi class.
Ada gak pegi mengular, tuang kelas dan sebagainya hehe

Dengannya bawak sampai ke utara, Perlis.
Timur sampai Pahang dan Selatan sampai JB..
Bole katakan merata la ngan dia
Sob sob sob.

Dari universiti, bawak sampai keje, sampai kawin,
sampai la anak 2 ni huarghhhhh nangis lagi.
Buat entry ni pun sedih hati.
Bergenang sudah air mataku.. :(

Dari tahun 2000 sampai la 2011
mana tak sedih bangat



13 comments:

~ain said...

huhu.. ain pun sedih gak masa nak jual kereta pertama. mmg bergenang ayoo mato laaaa.. =)

nydia-mama akif said...

hehe...takpe, sedih kejap je tu...ni adalah petanda kete baru akan kuar....yehaaaaa...
nak tengok, nak tengok......)

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

x per lam tangisan ada gumbira hehe

Wawa_Nadwa said...

begitu juga dgn sy bila terpaksa melepaskan si BIRU..
haha!
Sedih betul!
http://misswawa.blogspot.com/2009/07/kini-bkn-lagi-milik-ku.html

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mak aihhhh.11 tahun tu berchenta, putus ditengah jalan..hehehe

apa lagi, request laa chenta hati baru lak dr hubby :)

Hida Naza said...

aku pun sempat jadi penumpang.heh.memang nostalgia

DaZzlingLilLy said...

marka u ni sama kisah dgn i yati..umur pun sama..tapi skang dia duk ngan my dad..

mrsharis said...

perghh..11 tahun..memang patut sedih sebab banyak sgt sentimental value tuh.

Tkpe..insyaallah en zap akn bg kekasih baru.. :)

Connie said...

brg sentimental value.. harus la sedey.. huuuuuu.... sedey jgk...

.m.u.n.i.r.a. said...

dear,
thanks for the present!
terkejut omak dapat yang lagi besar ;)
jangan sedih2 ye! :)

Joy said...

mmg sedih ho..kekasih diambil org ni..;)

atty's said...

banyak jasa nya tuh

AnisLaaa said...

dah x de jodoh nka wat cam ner..