Monday, July 4, 2011

Wish List: Handbag Storage

Diriku memerlukan sotrage yg elok dan kemas
untuk letak bag2 yg ada.

Jadi ai pun menggugel la kot ada yg berkenan dihati.
Camne gaya orang diluar sana simpan bag2 mereka.

Gambar yg pertama.
Sungguh tak best.. dah macam nak tayang bag plak.
Pastu kalau wat camni makan space lagi.
Bagku ini takde la 10k satu sampai nak letak satu2 camni kan. :p



Gambar ke-dua.
Buruk plak kan gantung kat pintu.
Cam serabut.
Cukupla ai gantung tudung je kat pintu.
Tu pun nampak rimas sudah hihi



Gambar ke-3.
Hmm tak cantik dan tak menarik.



Gambar ke-4.
Ha yang ni ai suka.
Sliding gitukan.
Tak makan space sangat.
Tarik je wat kuar. Pastu tertutup.
Nampak kemas kan..
Hmm leh add-on kat wardrobe yang ada.



Bawah ni le rupa bag2 yg ku simpan.
sangat la terabur..
main letak je. huhuhu
Tak cantik plak tu kan..
Okay nanti leh wat proposal kat En Zaf.



Oh ya.. ai ada jual kasut2 yang dah tak pakai.
Kot sape berminat sila la terjah
sales blog ai yer.

6 comments:

Dee said...

a'ah yg jenis sliding tu bestlah sis...

emaduel said...

thanks for posting this.me too looking for the type of storage for bag.nak yg jimat ruang n boleh keep a lot of bags :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

beg me seketul ajer :p x yah beli rak beg..hehehehe

mummysyafie said...

kalau la nor ada rak beg camtu gak..alangkah bahagia nya

zailamohamad said...

zaila ada banyak handbag tapi jenis zaila ni beli satu pakai setahun dah lunyai baru beli lain so xperlu storage2 ni..buat letak handbag buruk tak best;P

a'a setuju yg jenis sliding tu, jimat space & tertutup

DaZzlingLilLy said...

ai pun main sumbat jer...