Wednesday, July 20, 2011

Nuffnang Premiere Screening of Take Me Home Tonight

Dapat email dari Nuffnang smalam.



Ingatkan tak dapat nak gi tgk.
Sebab takde sape nak teman.
En Zaf ada meeting malam,
call Bff lak ada hal.
Takkan nak tgk sorang2, giler ape.

Tetiba kul 7pm, En Zaf kata meeting cancel.
so leh teman ai gi tgk movie.
Ape lagi lompat bintang la.




Sedang q tuk collect ticket.



Hall 6.
Dapat seat blakang tengah.. best.



Sebabkan dapat free terus sayang Nuffnang :p



Owh movie Take Me Home Tonight
sangat la kelakar.
Kami ingatkan dok dlm nanti mesti tertido.
Sebab masa on the way nak ke MV,
ntah brape ratus kali kami menguap.
Ngantuk..

Alih2 bila movie ni start mata tak ngantok plak.
Kelakar, sangat sesuai tuk release stress.
Pastu dorang wat zaman 80's, comel sangat.
Ada gak part2 kelakar pengotor.. tau la omputih.
Nangis sampai tersembur air liur
ngok betul haha.

Ape pun kami seronok sangat.
Thank you Nuffnang!!



4 comments:

4 Kay-E said...

Best ye cite ni? nanti nak tgk lah..
Lagi best sebab dpt tix free :)
Yeay!

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

lama da x masok contest tiket pree nuffnang sbb mr peje slalu jew bz la :P..best x hehe

mummysyafie said...

naper tak penah dapat apa2 dari nuffnang erk? sedih nye.. :(

Joy said...

best tu...mmg kn syg nuffnang lebih la if cam ni