Wednesday, July 6, 2011

BabyTv



Channel rasmi kat umah
Astro 614

Antara favourite programmes anak2

Bath Tubbies, Grandpa's Gallery



Snowies, Draco



Emma's Theatre, Oliver



Tulli, Charlie and The Number, Kenny & Goorie Meet Friends



Bagus BabyTv ni.
Tapi tu la, kita nak tukar channel lain jgn harap la.
Sket2 babytv babytv babytv huhu
Pastu kat kepala ni dah melekat ngan lagu2 dorang huarghh

En Zaf marila beli tv lagi satu.
Nak muntah dah ai ni layan BabyTv dorang

11 comments:

Uncle Lee said...

Hi, you have a beautiful name.
Never knew they have a baby tv show, ha ha.
Bet it keeps babies quiet while mom cooks.
You have a nice day and keep a song in your heart.
Lee.

mEiZ SHA said...

hehehe..
i love it too kak..:)
hati senang layan chanel nie..hehehe

mrsharis said...

kami xde channel nih..amik pakej yg paling murah jer..hehe. Tu pun sebab laki aku nak tgk bola.. so tk gaduh ngan anak2..gaduh ngn laki jer :)

Mama 4H said...

hu3..sama laa....hero 4 pon duk asyik layan baby tv....

nana said...

sama laa dgn si bujang i tu. siap ckp 'nk tgk babytv.com'

beli tv lagi satu nk kene masuk astro lagi 1. waduhh...kopak laaa i camni..

jane_doe3328 said...

eh bukan 618 ker?

Joy said...

tp cute je kan cartoon ni semua..

LeeN said...

yati. balqis kan, kalau bukak channel kartun lain dia dah tak berapa minat. asking for babytv only. leen kat rumah, memang langsung takde cakap omputeh ngn balqis, lepas bb tv ada. tiba2 balqis boleh speaking dengan sendirinya. magis sungguh.

tiba2 tunjuk kat leen "ummi. look. this ball is sooo slippery!" mmg terperanjat. yelah. kite ni lidah melayu habis. :D

Nurhayati said...

uncle lee: tq

meiz sha: time nak tido sangat best dengar nursery song.. terus ngantok hihi

mrsharis: kalau ada zaf mmg kuasa kat dia, sport tak habis.. kalau tak memang channel anak2 huhhu

mama4H: kita layan blog ngan facebook la kan haha

nana: nak taknak cam kena beli gak tv kan. kalau tak sian kita :)

jane: ha yer la 618.. diriku salah taip plak. maceh dear.

joy: haah cute bangat

leen: betul2.. babytv ni bagus sbb dia ajar grammar n pronounciation yg betul. sebutir2 sebutkan. budak lak cepat tangkap.. tak yah kita ajar haha dasar pemalas.

ida khairani said...

Elok beli 3 vcd, tgk2 dah keluar asto. anak-anak saya pun suka juga..

Supplement Shaklee yang menyokong kesihatan dan penyusuan

zailamohamad said...

zaila nyesal ajar Ashraf tengok Baby Channel ni, pas je abang & kakak dia tgk terus kami xleh tgk channel lain..huhuhu
tapi rasanya start bulan 9 ni dah kn bayar dah, RM15 sebulan ke berapa..lupa plak aku..