Saturday, February 4, 2012

Terpaksa di batalkan

*Updated
Syukur alhamdulillah..
enZaf hanya sakit perut akibat angin.
Pada yang bertanya dan berdoa thru
komen, wasap, ym, sms dan call tqqq sangat.
Semoga Allah membalas jasa baik korang.
I lap uols!!


Nampak gayanya kami terpaksa batalkan
percutian ke AFamosa.
Zaf tetiba tak berapa sihat.

Actually dari malam semalam
perut dia memulas,
dia ingatkan ceri beri..
tapi katanya stool dia takde plak tanda ceri.

Sian dia tak leh tido semalaman,
i assume macam orang pompuan kena sengugut..
pas je subuh,
dia gi klinik check sakit sbb ape..
Doc suspect dia kena APPENDIK!!
for the timing, doc bagi ubat angin n pain killer.

Katanya kalau sakit lagi,
datang lagi sekali tuk second checkup.

Petang tadi tanya dia,
okay ke tak.. dia kata takde la sakit sgt.
ada rasa sket..tapi tak teruk cam sblom.
ai cakap jgn makan ubat pain killer tu.
sbb kalau makan mana nak tau still sakit lagi ke takkan..

Harap2 malam ni okay la kot.
Tapi macam mana pun ai cakap,
better kita stay kat umah je.
Berehat tak yah kemana..
Len kali leh pegi bercuti lagi pun kan..

yan penting kesihatan kena jaga.
Ape pun harap2 idak la ada appendik.
Mudah2an angin je kot kan..aminnn

4 comments:

nydia-mama akif said...

Ye la yat... Kalo ade yg xsehat nak jalan pun xde mood, hope ur hubby ok...

4 Kay-E said...

alaa.. ciannye. harap2 takde yg serious.
Take care :)

annapeje said...

Owh hope zaf cpt sihat...anna pon demam smlm langsung xbgn neh pon tebaring but ok sket

Joy said...

Ohhh. Harap mr zaf bkn la kena appendix n cpt2 sembuh