Monday, February 6, 2012

Nak beli telibisyen

Siang tadi kami berjalan2 di Pavilion.
Pastu ke Harvey Norman.
Zaf sedang membuat kira2
tuk beli tv baru.
Ntah bape byk kali survey pun tak tahu..
beli pun idak jua hehehe

Daddy n Zara melayan tv berskrin 3D.



Rasanya kebanyakkan laki mmg sukakan,
nak beli tv...
Ai tak kisah la besar mana dia nak beli,
janji leh tengok ye tak :)


2 comments:

Joy said...

Btul, kita janji ada tv dah kan. Tp kalu blh nk tgk tv yg size biasa kita dah tgk hari2.

zailamohamad said...

hahaha..laki aku pon kalau tiapkali ke kedai letrik dok try TV 3D tapi TV ni kalau tak pakai spek gambar dia kureng..so better beli LCD je