Thursday, February 16, 2012

Skuter Cik Zahra

Mau tayang skuter cik Zara.
Comelkan.. colorful.. ai mmg suka warna-warni ni.

Daddynya belikan kat Kelantan,
masa dia outstation ke sana.
Murah katanya.. macam2 ada..



Adik pun sibuk nak naik
tapi jadi pembonceng je la.



Tekan paddle tak reti lagi.
Dok je diam2 atas skuter tu..



Zap cakap ada gak tuk kecik cam Aliah..
siap pakai remote.. so kita yg gerakkan tuk dia.
Tapi idak la dia beli..sabau je la
Baik jgn citerkan.. hehe

Zara suka sangat ngan skuter dia ni.
Hari2 cakap ngan mummy.
"Zara nak naik motorcycle, round and round lagi"
baiklah nak oi.

7 comments:

CikPuanHaLia said...

Baiknya aliah tak berebut ngan kakak dia eh. Auni skng ni dah sama garang ngan kakak dia weh. Letih memujuk :')

mEiZ SHA said...

tomelllnyer skooter dia..leh antie pinjam x yang?:)

nydia-mama akif said...

alaaa....beli kat kelantan ke?jauhnye...huhu,how much yat?camni la scoot ygi nak belikan si akif for bday dia, aritu jumpe kat satu kedai tu mahal ya hamat dkt 400,so sampai kesudah tak beli lg...hehehe

annapeje said...

anna pon nk beli juga aritue tp mahal ler ....lg pon umh sempt malas beli semak jew ahahaha

zailamohamad said...

ni pakai bateri ke apa??

Klantan?? kat manalah tu??

Neeza.Areef said...

syok nya ronda2 nek skuterr..

Nurhayati said...

cikPuanHalia: Aliah ni berebut gak ngan akak dia.. tp sbb skuter ni dia tak leh gerakkan.. so dia takde la rebut.. ikut je akak dia..pasrah hehe

ninie: bole bole.. sila amik sendiri.

nydia: tak silap 200lebih..separuh harga dari rege sini, harusla enZap beli.

anna: mmg mahalkan.. tp kekadang sbb anak sanggup hahaha

zaila: skuter ni charge bateri dia.. cam kita charge handphone.. dah full main la samapai habis bateri dia.. rechargeable..

neeza: kan tgh bayangkan kalau mummy pun ada skuter gak :)