Wednesday, February 15, 2012

Ngidam Jus Alpukat

Tetiba mengidam nak jus alpukat.
Terus enZaf kata jom makan kat Restoran Sari Ratu.
Syoknya peknenkan.. ckp je nak itu ini
alasan baby nak hahaha
Cuba tak peknen... jgn harap.

Sian akak Zara,
kelaparan tu.. tgk sudu n garpu hehe


Avocado yg dinanti..
nyummeh


Zaf order jus jeruk
Sedap jua


Lauk lunch kami yg simple aje.



Lama tak gi makan kat Restoran Sari Ratu.
Last ingat pegi tu pun ngan kawan2 opis
masa kat Subang adalah setahun lebih kot.

8 comments:

4 Kay-E said...

Al pukat mmg sedap!
Kiut je kakak zara tgk dusu.. muka sedey je. heheee.

annapeje said...

huhuu terliur aku pepagi tgk alpukat neh weh hoho eh kedai kat kd dah tutupkan

mEiZ SHA said...

al pukat tu avocado ek mummy..baru tau..;)
hiihhhiii

CikPuanHaLia said...

Aku tk pernah makan kat Sari Ratu. Nanti sila bawak aku p situ k..hihi

Neeza.Areef said...

menarik je npk air tu..

mamazana said...

alamak, tetiba kita pun teringin nak mnm jus alpukat! saja je tau... hehehehhe.. saturday ni ada appointment kat SDMC. harusla mama singgah kat Sari Ratu Subang ni. hehehehe... mummy gi Sari Ratu mana ni?

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sari ratu tu kat depan subang parade tu ker?

alpulkat, sekali minum rasa melekat :p terus tak minum2 dah. x sesuai utk tekak ini :p

Papa-NtiQ said...

saya baru jer tadi upload gambor2 masa makan ngan famili kat Sari Ratu cawangan Jln Tuanku Abdul Rahman.
Senang2 tu jenguk la yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal 100% makan, makan dan makan tak de topik lain lagi :)
Oh jangan lupa follow yer blog saya TQ bebanyak!