Friday, February 17, 2012

Gie Empire

Bawak anak2 gi Empire, jumper Nurul skali.
Lunch kat Serai, kepingin nak makan Pavlova
then kami ke Kizsports & Gym.

First time ai ke kizsports ni.
Zara n Aliah tak sabar nak main..
sbb dah nampak slide.

Aliah plak berlari masuk dlm,
jenuh ai kejar sbb tak bukak kasut lagi,
dah melulu nak main huhuh

Anak2 bersama Yayang..


Aliah sronok berslide pastu masuk dlm ball pool.


Akak Zara layan slide besar..
nasib reti gi main sendiri..
jadi ai tgk dia dari jauh je la.


Takde orang.. harusla tempat ni jadi hak milik dia haha


Letih melayan dorang main..
berpeluh tak hingat..
ngan ai ai pun berpeluh sama.


Oooo mak buyung pun naik slide jugak yer.
Giler gayat rasa.. laju je turun..
Tapi tak leh kalahkan Nurul,
sbb dia lagi laju sampai nak terpelanting hehe

pic ni cilok dari twitter Nurul.
Sempat dia amik pic ai.. malu :p

Dah puas main n layan dorang..
Masuk kete Aliah terus tido..
Akaknya tak tido plak.
Tapi elok je sampai umah,
Aiah terus bangun.. sampai la malam.
Mereka masih bertenaga lagi huarghhh

Nurul sempat pass goodies kat ai.
Baju tuk Zara, cekelat ngan teh boh..
Dah le kamu blanjer kami main kat kizsports tu.
Maceh Nurul... moga murah rezeki kamu :)

4 comments:

CikPuanHaLia said...

kt situ blh wat besday party gak kan..best nampak.
next time boleh la bawak budak 3 org tu..main sampai pitam..hihi

Nurhayati said...

haah leh wat xtvt macam2.. include bday party.. sangat menarikss..
sila lah bawak mereka2 tu.. jgn sampai ko yg pitam sudah hahaha

zailamohamad said...

dah lama teringin nak makan pavlova kat serai tu..huhuhuhu

Has said...

syoknye. next dating ai ambik cuti. sblm adik aliah kuar ;)